Izvor:
15.09.2017 u 19:44
0

KOM POROKU STE SKLONI? Horoskop otkriva od čega ste zavisni!

Alkohol, droga, cigarete, sve nas to dovodi u iskušenja od ranih dana. Zavisni možete biti i od seksa, posla… Pročitajte koliko je i na šta vaš horoskopski znak "slab".

OVAN

On je individualac koji naglo donosi odluke, pušenje i alkohol predstavljaju veliko iskušenje i opasnost. Kada Ovan postane zavistan od nečega teško će to prestati.

Ovnovi smatraju da alkoholom ili tabletama ublažavaju stres.

BIK

Radi se o vrlo stabilnom znaku, ali ne toliko samosvesnom kad je u pitanju preterana konzumacija hrane i pića.

Bikovi uživaju u svim senzualnim zadovoljstvima, a seksualne frustracije ih teraju da jedu i budu destruktivni. Bikovi često imaju problema s težinom, a neki i sa opsesijom gledanja televizije.

BLIZANCI

Posebno su skloni pušenju. Zavisnici su od adrenalina, obožavaju uzbuđenje koje pružaju seksualni odnosi, ali im ljubavnici brzo dosade.

Vrlo su kreativni i mogu da postanu zavisnici od posla.

RAK

Ovim horoskopskim znakom vlada Mesec, što ga čini žrtvom sopstvenog raspoloženja.

Za Raka nije čudno da želi da promeni rapsoloženje tabletama ili alkoholom. Kad su Rakovi ljuti, potiskuju osećanja hranom.

LAV

Lavovi misle da su besmrtni pa će se kockati, piti alkohol, pušiti… Nije isključeno ni neverstvo i prevara.

Ovaj znak u svemu voli da preteruje i sve rade za pažnju.

DEVICA

Napete i ukočene Device su najveći radoholičari Zodijaka. Sklone su da postanu opsesivno kompulsivne i jako se uznemire ako se stvari ne odvijaju onako kako su one zamislile.

Takav stav može da ih odvede u alkoholizam i konzumaciju tableta za smirenje. Mogu da budu manijaci kada je u pitanju vežbanje.

VAGA

Pripadnici ovog znaka su veliki idealisti i, kad se stvari ne odvijaju onako kako su zamislili, skloni su drogama i alkoholu. Mogu da postanu i zavisni od flerta ili promiskuiteta.

ŠKORPIJA

Škorpije su najčešće zavisnici od pornografije. Oni zapravo uživaju u svim porocima koji prate seksualne aktivnosti, uključujući konzumaciju alkohola, trošenje previše novca na odeću i skupe restorane. Preziru ljude koji ne izgledaju moderno i često se odaju pušenju.

STRELAC

Opsednuti su lutanjem. Pošto su po prirodi nemirni, nevera im je čest problem. Ovo je jedan od znakova koji samog sebe smatra besmrtnim, puši, pije, radi bilo kakve grozne stvari svom telu jer ima osećaj da mu ništa ne škodi.

JARAC

Ovaj znak je manje otporan od ostalih znakova Zodijaka. Jarčevi su vrlo samosvesni kad je u pitanju njihovo telo i mogu da postati zavisni vežbači. Mnogi obole od anoreksije ili bulimije. Skloni su pušenju.

VODOLIJA

Skloni su drogama. Vodolije mogu da postanu opsednute aktivizmom, ljubavlju prema kućnim ljubimcima i vegetarijanstvom. Neotporniji su od ostalih znakova.

RIBE

Ribe su vodeni znak i teško će odoleti piću, a vrlo često razlog za zavisnost pronalaze u romantici i ljubavnim problemima. Oni će konzumirati alkohol da bi zaboravili bol koju im je nanela propala veza, a s obzirom da se radi o vrlo osetljivom znaku – mnoge stvari doživljavaju bolno.

Tablete protiv bolova i za smirenje pomažu im da beže od realnosti.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Twitter/Minuto Politico

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter