Izvor:
22.06.2016 u 00:51
0

UVEK RADE PO SVOME: Ovo su NAJTVRDOGLAVIJI znaci Zodijaka

Tvrdoglavost jeste negativna ljudska osobina, mada nekada može da ima i pozitivnih strana. Čvrst karakter i jasan stav su ogledalo jakih i stabilnih ljudi, mada nekada zaista treba popustiti i slušati one koji su stariji ili pametniji. Tvrdoglavi ljudi često nisu poželjni u društvu, ali ako ta njihva tvrdoglavost ne dolazi mnogo do izražaja onda su verovatno prihvaćeni. Zvezde nam otkrivaju koja tri znaka Zodijaka su najtvrdoglavija, ali to ne znači da nemaju dobru dušu i da su inadžije.

Bik

Od svih znakova Zodijaka, Bikovi su provereno najtvrdoglaviji. Nije čak ni bitno jesu li ili nisu u pravu, oni samo žele to što žele i duriće se ili ljutiti dok to ne dobiju. Simptomi toga javljaju se već u ranom detinjstvu a traju do kraja života, samo nekako s vremenom nauče da to prikrivaju u javnosti, ali ne mogu pred svojim bližnjima.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka provociraju svojom tvrdoglavošću, čak i onda kada im nije bitno da budu u pravu. Njima je to maska kojom se trude da isprovociraju drugu stranu.Oni su majstori u kontrolisanju svojih emocija, a nekad će se svađati i raspravljati reda radi, samo kako bi pokazali drugoj strani šta su spremni da tolerišu, a što ne. U svakom slučaju, užasno su tvrdoglavi.

Lav

Pripadnici ovog znaka pravo su oličenje toga kako izgleda tvrdoglavo dete, nebitno koliko su stari. U stanju su vikati "ne zanima me što imaš da kažeš, ne čujem te" – i začepiti uši prstima, pribeći niskim udarcima koji nemaju veze s raspravom, kako bi imaginarno pokazali "da niste u pravu, a oni jesu". Ako im se ne popusti, mogu ni od čega da naprave haotičnu svađu.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter