Izvor:
23.07.2017 u 02:58
0

ASTROLOGIJA IMA ODGOVOR: Saznajte koja dijeta je najbolja za vaš horoskopski znak!

Astrologija je rekla svoje i kad je reč o dijetama. Svaki znak ima svoj najbolji način mršavljenja.

Ovan

Atkinsova dijeta

Ovnovi vole da kombinuju fitnes s dijetom, a Atkinsova dijeta pruža upravo takav balans. Ako ste rođeni u ovom znaku a želite na dijetu, proverite osnovne postavke prehrane i krenite u borbu protiv kilograma. Ovnovi su uporni, pa bi Atkinsova dijeta, koja se zasniva na posebnom prehrambenom režimu i obaveznom vežbanju, mogla biti pravi izbor za njih.

Bik

Perikoneova dijeta

Bikovi su slabi na slatkiše pa im je, ukoliko žele da smanje kilažu, najvažnije da smanje unos šećera, i to svih vrsta. S obzirom na to da ovim znakom vlada Venera, za njih je upravo Perikoneova dijeta, koja nalaže ograničeni unos šećera i ugljenih hidrata. Ta dijeta, koja se još naziva lifting dijetom, preporučuje meni sa lososom, tunjevinom i pastrmkama.

Blizanci

Dijeta u društvu

To ukratko znači da rođenima u znaku Blizanaca odgovara bilo koja dijeta, ili pak fitnes režim, koja uključuje društvo, tj. krug prijatelja s kojima će zajedno uskočiti u novu rutinu i pratiti unos kalorija. Problem je samo da li Blizanci mogu u ovome da istraju.

Rak

Zelena dijeta

Rakovi su pomalo altruistično nastrojeni i vole da vode brigu o drugima, pa im obično preostaje malo vremena za njih same. Stoga je za Rakove idealna dijete koja im neće oduzimati previše vremena za pripremu hrane. Međutim, bitno je da ne zaboravite na unos proteina kako biste imali dovoljno energije. Zelena dijeta je pre svega namenjena detoksikaciji uz mnogo vitamina.

Lav

Brza dijeta

Lavovi su vatreni znak, pa pripadnici tog znaka nisu baš strpljive osobe. Žele brze rezultate, jer su pomalo i tašti, pa misle da za njih ne važe pravila koja važe za sve ostale. Zato je za njih najbolja neka brza dijeta, ali moraju da regulišu svoj način ishrane kako ne bi doživeli jo-jo efekte.

Devica

South Beach

Za Device je najbolje da jedu manje obroke tokom dana. Ova dijeta bi mogla biti dobra za Device jer garantuje unos zdravih namirnica, a zasnovana je na tome da se uskladi količina pojedenih ugljenih hidrata i masti. Device uvek rado posvećuju vreme sebi, pa neće imati problema s pripremom obroka.

Vaga

Zona dijeta

Vage su uvek neodlučne, ali ne kada je u pitanju hrana, u tome su vrlo odlučne – da jedu preko svake mere. Zona dijeta zasnovana je na ravnoteži i ukoliko želite da u vidite njene efekte pravilno unosite namirnice: 40 odsto ugljenih hidrata, 30 odsto proteina i 30 odsto masnoća.

Škorpija

Sonoma dijeta

Škorpije su hedonisti, pa je tako i kada je u pitanju hrana. Ne vole da budu uskraćene za bilo šta, pa je bolje da u startu budu realne sa izborom dijete. Sonoma dijeta bi mogla da bude dobra opcija jer pruža ravnotežu između gurmanskog užitka i zdrave prehrane.

Strelac

Mesna dijeta

Strelčevi su obično vrlo aktivne osobe pa im treba dijeta koja će im dati dovoljno energije za obavljanje svih aktivnosti. Stoga je mesna dijeta odličan izbor. Ova dijeta se sastoji iz tri faze, a nije dozvoljen unos voća, krompira, testenine i slatkiša.

Jarac

Limun-dijeta

Jarčevi su uporni, organizovani i dosledni pa mogu da se upuste i u zahtevnije dijete. Uz limun-dijetu dobiće dovoljno energije za rad, ali i obezbediti detoksikaciju organizma. Pripadnici ovog znaka uglavnom se pridržavaju pravila dijete.

Vodolija

Dijeta od tri dana

Vodolije ne mogu da istraju u dugim komplikovanim dijetama. Obično ih drže pre nekog velikog događaja, kada treba da zablistaju, i posle toga obično zaborave na pravila dijete, sve do sledeće prilike.

Ribe

Medicinska dijeta

Osetljive i senzibilne Ribe moraju da izaberu dijetu koja će im pružiti i duhovnu hranu. Kako u stanjima stresa uglavnom traže utehu u hrani, moraju da nađu režim ishrane koji će im ojačati nervni sistem i spasti ih od depresije.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Twitter/cortaxlosano

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter