Izvor:
19.07.2017 u 12:16
0

HOROSKOP ZA 19. JUL: Ribe očekuje poslovni izazov, Ovnove važan razgovor sa voljenom osobom!

OVAN
Nerazumevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju koju imate. U zajedničkom interesu je da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku ili bez dodatnih komplikacija. Pokažite više tolerancije. Ukoliko Vas opterećuju nove dileme ili emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na uzajamnom dokazivanju istine. Sugestija: Prijaće Vam iskreni razgovor i poveravanje, opustite se.
BIK
Stalo Vam je da zavedete novi režim u svojoj okolini i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Sve svoje obaveze želite da privedete kraju, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju neko drugačije ili suprotno mišljenje. Izbegavate osetljive teme koje suviše iritiraju voljenu osobu. Prilagodite svoja emotivna interesovanjima zajedničkim potrebama. Jer dobijaćete mnogo više, tek onda kada budete i više davali. Sugestija: Potrebno je da ulepšate svoje raspoloženje.
BLIZANCI
Delujete neodlučno, jer nova situacija na poslovnoj sceni ostavlja neodredjeni utisak. Teško Vam je da pronadjete korisno rešenje koje bi zadovoljilo zajedničke poslovne interese. Uvidjate da postoje različiti kriterijumi. Želite da ispoštujete neki zajednički dogovor, ali primećujete da partner ima drugačija interesovanja ili kao da smišlja neke »tajne planove«. Možda sve samo umišljate. Sugestija: Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.
RAK
U susretu sa saradnicima delujete sumnjičavo i zadržavate odredjenu distancu. Ukoliko se previše protivite nečijoj volji, očekuju Vas otežavajuće okolnosti i dodatne obaveze. Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti. Stvari koje okupiraju Vašu pažnju ne nailaze na znak odobravanja kod bliske osobe. Ne želite da se pomirite sa odbijanjem i uporno zagovarate svoje ideje. Sugestija: Suviše se opterećujete nekim napornim obavezama.
LAV
Pažljivije analizirajte svoju okolinu i saradnike, potrebno je da se dobro informišete o različitim poslovnim aspektima. Stvari koje činite bez nečijeg znanja predstavljaju potencijalni rizik za poslovnu saradnju i Vaš status. Neko Vam daje do znanja da očekuje Vaše razumevanje i veću privrženost, posebno ako se zateknete u intrigantnim situacijama. Jasno Vam je da ne možete svima da udovoljite. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.
DEVICA
Novi dogadjaji ili promene na poslovnoj sceni mogu da Vas dovedu u pomalo neprijatnu situaciju. Dobro procenite trenutak za akciju i proverite informacije sa kojima raspolažete, moguće su pogrešne procene. Partner pokušava da Vas oraspoloži svojim idejama, ali Vi reagujete na suprotan način i tražite drugačiji vid emotivnog podsticaja. Nerazumevanje uzrokuje dodatne probleme. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost.
VAGA
Delujete vrlo ambiciozno, pažljivo proveravate različite informacije koje utiču na kvalitet u zajedničkom poslovanju. Upotrebite svoju praktičnu pamet i iskustvo u onoj meri koliko je potrebno da zaštitite poslovne interese. Potrudite se da obradujete svog partnera uz prigodne manire i sa nekim neobičnim idejama. Sve može da izgleda drugačije kada se predstavi u romantičnom raspoloženju i uz emotivne tonove. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.
ŠKORPIJA
Nalazite se u sjajnoj formi, potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili neki vid korisne reklame. Važno je da se pravilno angažujete u različitim pravcima. Nedostaje Vam emotivni podsticaj, ali Vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez »iznenadjenja« zarad sebe, ali i okoline. Sugestija: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.
STRELAC
Poslovne primedbe koje Vam neko upućuje treba prihvatiti sa odredjenom rezervom. Ukoliko je reč o različitim stavovima, čak ni dodatna objašnjenja Vas neće opravdati pred nekim saradnicima. Osmislite alternativno rešenje. Postoji osoba koja u Vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Slobodno uživajte u svemu što Vam pričinjava novu radost i iskreno zadovoljstvo. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko dodatno opterećuje.
JARAC
Umete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete svoje saradnike na zajedničku akciju. Potrudite se da zadovoljite različite kriterijume ili interesovanja, sve se lakše rešava u stvaralačkom i vedrom raspoloženju. Potrebno je da se oslobodite od nekih »emotivnih kočnica« koje imate, posebno ako Vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na svoja osećanja pri rešavanju dilema. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.
VODOLIJA
Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski interesi ne poklapaju sa zajedničkim ciljevima, ne budite sujetni. Važno je da ostvarite kompromisno rešenje, ali i da sačuvate svoje poslovne prioritete. Zatražite nečiju podršku. Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji Vas navodi na prikrivanje istine. Pokušavate da ostvarite dvostruku ulogu pred voljenom osobom, ali to nije nimalo lako. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na bolju zaštitu.
RIBE
Važno je da se pridržavate već proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji i da izbegavate nepotrebne izazove. Rizik ima dvostruki efekat, razmislite o mogućim posledicama. Uvek postoji i faktor iznenadjenja. Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u zajednički odnos sa bliskom osobom. Sreća Vam se osmehuje, ako pravilno složite sve kockice u mozaik. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekim omiljenim temama, opustite se.

Izvor:astrolook.com
Foto: Twitter/MePinkm

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter