Izvor:
09.11.2019 u 09:58
0

HOROSKOP ZA 9. NOVEMBAR: Jarac će započeti ozbiljnu vezu, dok Lavu slede razmirice sa kolegama!

Strelac mora da povede računa o vidu, Jarac započinje ljubavnu vezu, Ribe osećaju bol u grlu, Ovan će imati zanimljivo poznanastvo.

OVAN

Trudite se da pokrenete promene na ovom polju ali vam neke stvari ne mogu doći sasvim lako. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da prema vama ima iskrena osećanja. Nema većih problema sa zdravljem.

BIK

Moguće je da vam je motivacija na polju posla pozitivno naglašena i da ćete ostvariti dobre rezultate. Imate utisak da partner nije sasvim iskren prema vama i nekada se pitate kuda vaš odnos vodi. Povećajte unos magnezijuma.

BLIZANCI

Ne odustajete od svojih ideja iako trenutno nemate podršku. Znate da vredite i borićete se za sebe. Nije vam lako da se pomirite sa osobom iz prošlosti jer još postoje stvari koje niste spremni da oprostite. Prijaće vam fizička aktivnost.

RAK

Uz dovoljno kreativnosti biste lako mogli da ostvarite planove koje imate. Očekuje vas povoljan period. Imate prevelika očekivanja od osobe koja vam se udvara. Nemojte da verujete u baš svaku reč. Nemojte da se forsirate previše.

LAV

Nemate dovoljno strpljenja na poslovnom polju i lako možete da se upustite u svađe sa saradnicima. Trenutno niste zainteresovani za novu vezu. Birate samoću jer vam treba odmor sada. Povećajte unos kalcijuma.

DEVICA

Moguće je da će vam se neočekivano pojaviti ponuda za posao koji će vam jako odgovarati. Očekuje vas povoljan dan za komunikaciju sa osobom koja će pokazati da prema vama ima osećanja. Poradite na boljoj koncentraciji.

VAGA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije na ovom polju. Pred vama je dobar period. Moguće je da razmišljate o braku sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi. Spremni ste za promene. Imate višak energije!

ŠKORPIJA

Imate poverenje u ljude sa kojima blisko sarađujete i zadovoljni ste odnosom koji ste ostvarili.Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja će biti šarmantna, otvorena i koja će biti dobra prema vama. Osećate se sasvim dobro.

STRELAC

Slušajte svoju intuiciju i uspećete da ostvarite ono što želite na ovom polju. Instinkt vas neće prevariti. Vreme je da odaberete osobu sa kojom ćete imati u planu zajedničku budućnost. Povedite računa o organima vida.

JARAC

Pojavile su vam se komplikacije u odnosu sa poslovnim saradnicima. Potrudite se da sve smireno rešavate. Pred vama je početak ljubavne veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Stres zbog posla vam donosi probleme.

VODOLIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom uspećete da ostvarite planove koje ste zacrtali i bićete veoma zadovoljni. Možete da očekujete jako dobru atmosferu sa voljenom osobom. Dobro se slažete po svim pitanjima. Odlično se osećate!

RIBE

Možete da očekujete veoma važna dešavanja kada je u pitanju polje posla. Povedite računa o svojoj koncentraciji. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali preko posla, ta veza će biti komplikovana. Manji bolovi u grlu.

Stil.kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter