Izvor:
10.10.2019 u 12:01
0

ŠTA VAS OČEKUJE NA POLJU LJUBAVI OVOG OKTOBRA? Neki znaci Zodijaka će tokom ovog meseca morati da prekinu sve odnose sa bivšim ljubavima!

Oktobar je stigao, a astrolozi znaju šta nas očekuje ovog meseca na polju ljubavi.

Jednom znaku se poručuje da uči iz svojih grešaka!

Ovan

Navika i udobnost nisu razlog za nastavak odnosa koji već duže vreme ne donosi radost. Ako sada imate problema na ljubavnom planu, uzmite pauzu i dobro razmislite šta dalje. Kada odlučite šta je najbolje za vas, recite to svom partneru. I ne povlačite se – teški razgovori nikako ne mogu da se izbegnu ovog meseca.

Bik

Ovog puta nećete provesti mini-odmor sa voljenom osobom. Ne brinite: privremena usamljenost je čak korisna. Glavna stvar je da vaše privremeno odsustvo ne postane uzrok sukoba. Ali postoji takva mogućnost…

Blizanci

Čini se da je sa vama sve u redu, ali unutar vas postoji zabrinutost. Samo provodite više vremena sa voljenom osobom i brige će nestati. Prošetajte zajedno parkom, zajedno skuvajte večeru, idite negde za vikend: mirno. Odmereno slobodno vreme je ono što vam sada treba.

Rak

Čini se da već deseti put pravite istu grešku. Zašto ovo radite? Učite na greškama. Štaviše, oktobar vam je pripremio par testova snage – i morate ih proći dostojanstveno.

Lav

Evo Lavovi – najbolji jesenji mesec. Ljubav, zabava, finansijski dobitak – čini se da ste već u pravo vreme na pravom mestu. Iskoristite trenutak!

Devica

Dugo ste sanjali o ozbiljnoj vezi i velikoj ljubavi. I zvezde su vas čule: pričekajte ovog meseca pozivnicu za izlazak od muškarca. Samo se ponašajte zrelo – kako vas obožavatelj slučajno neće pogrešno shvatiti kao neozbiljnu osobu koja traži avanturu na jednu noć.

Sve je tačno kako treba: našli ste Zen i u harmoniji ste. Ne slušajte nikoga: sva upozorenja i sumnje poznanika sada su prazna fraza. Verujte samo svom unutrašnjem glasu i nećete pogrešiti: svemir je ovog meseca pripremio nešto posebno za vas.

Škorpija

U oktobru ćete morati razmišljati ne toliko o sebi koliko o voljenim osobama. Možda niste primetili, ali vašem muškarcu i roditeljima sada više nego ikad treba pažnja. Pokažite učešće, naklonost i brigu. Ovaj mesec je porodičan u svakom smislu.

Strelac

Oktobar je za vas mesec promena. Vreme je da preuzmete inicijativu i stavite tačku na „ja“. Prestanite sa žaljenjem zbog beskorisnog obožavatelja i objasnite da između vas ništa nije moguće. Prestanite da se pravdate nepažnjom ili nepristojnošću svoje okoline. Zatražite povećanje plate. Generalno – počnite da živite po svojim pravilima.

Jarac

Da li ste duboko zaljubljeni i na sedmom nebu od sreće? Zvezde vas podržavaju: oktobar je vreme za prelazak na novu fazu veze. Slobodno se preselite kod njega ili pođite da se upoznate sa njegovom majkom. I ne brinite se ni za šta: sve će ići glatko.

Vodolija

Zašto tvrdoglavo ne prihvatite darove univerzuma? Zašto se odreći onoga što je za vas namenjeno? Verujte u svoju oktobarsku sreću. Borite se sa svojim strahovima i unutrašnjim brigama – više samopouzdanja i hrabrosti. Ko ako ne vi?

Ribe

Mesec vam obećava strast, flert i nova poznanstva (upozoravamo vas: skoro sva vaša oktobarska poznanstva biće svetla, ali izuzetno kratkoročna). I u porodičnim poslovima sve će ključati: svađe sa roditeljima ne mogu se izbeći. Ali nemojte se obeshrabriti: ovo je privremeni nesporazum. Samo budite mudriji i smireniji.

Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Pixabay.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter