Izvor:
21.08.2019 u 19:26
0

S*KS ZAPISAN U ZVEZDAMA: Koji pripadnik zodijaka je vaš idealan partner u krevetu?!

Proveli ste nekoliko nedelja pokušavajući da osvojite čoveka koji vam se deć dugo dopada. I kad ste konačno uspeli, ispostavilo se da je u krevetu bila prava erotska katastrofa. Da li je takav duhoviti zgodan momak apsolutno beskoristan?!

Ne žurite sa krivicom. Možda jednostavno niste sve uzeli u obzir unapred. Na primer, seksualnu kompatibilnost horoskopskih znakova.

Ovan

Niko ne razume vruće Ovnove u seksu, kao predstavnici njihovog sopstvenog znaka. Ovan + Ovan je neverovatno vruća kombinacija, postoji rizik da ne ustanete danju i noću iz kreveta i napustite sve ostale stvari. Sa Lavovima i Škorpijama ispostaviće se savršena seksualna kompatibilnost. Erotika Ovna ima i drugu stranu: oni vole da budu dominantni, pa im treba takav partner koji će biti poslušan i dozvoliti da ih nagovare na sve bezobrazluke. Za takve eksperimente najbolja je Vaga, koja neće odbiti, već naprotiv, uloga „ljubavnog roba“ za Vage deluje neverovatno uzbudljivo. Sa kim se "hemija" verovatno neće dogoditi, to je sa Jarcem i Rakom.

Bik

Aktivne i vrlo romantične žene Bikovi bi se trebalo osećati što ugodnije i opuštenije u seksu i neće tolerisati neprijatnosti ili nepažnju. Devica, Škorpija, Rak i Jarac spremni su da se prilagode delikatnim seksualnim apetitima sa velikom željom. U međuvremenu, sa Vodolijom i Blizancima maksimalno zadovoljstvo neće uspeti.

Blizanci

Nije svaki horoskopski znak u stanju da zadovolji seksualne apetite Blizanca. Nezasitne potrebe ovih vizionara i ljubitelja erotskih igara poput Ovna, Škorpije, Lava i Vodolije. Blizanci imaju sličan smisao za humor sa Strelcem, koji im pomaže da se zbliže i brzo pređu na novu erotsku fazu u svojoj vezi. Pokušaji da dobijete zadovoljstvo u naručju Device i Riba, nažalost, najverovatnije, neće uspeti – samo ćete uzalud izgubiti vreme.

Rak

Briga, pažnja i ljubav prema ženi uvek je glavna potreba. Bez snažnog emotivnog odgovora partnera, seksa neće biti. Nisu one ljubavnice koje se svim ozbiljnim stvarima prepuštaju sa strancima. Ovaj nežan pristup intimnosti dele i muški Bik, Jarac i Ribe. Ali u Ovnu i Vagi verovatno neće naći srodnu dušu.

Lav

Umesto ovog teksta možete staviti emoji sa slikom zapaljene vatre – tako gori temperament Lavica. Da bi se igrali sa ovom vatrom i prilično dugo vremena (Lavovi ne vole žuriti u krevetu) spremni su muškarci Ovnovi, Škorpije, Vodolije i Strelčevi. Ali temeljni i nežni Jarac i Bik iz takve erotske vatre dobiće malo zadovoljstva.

Devica

Perfekcionisti Device ostaju verni svojim besprekornim idealima u krevetu. Verovatnije je da će oni dati zavet apstinencije nego da pristanu na erotsku avanturu sa misterioznim strancem (čak i ako je on neverovatno vruć). Seks je njima veoma povezan ljubavlju i osećajem sigurnosti, što su Jarac, Bik i posebno Ribe spremni da garantuju. Blizanci, Ovan i Strelac, koji su neozbiljniji u svojim odnosima, poštuju ovaj pristup, ali nisu uvek spremni da ga dele.

Vage

Ovi zagovornici milovanja su preterano zabrinuti kako da zadovolje partnera. I u želji da udovolje svemu, često zaboravljaju na sopstveni orgazam. Koliko god čudno izgledalo, vatreni dominati Ovnovi, Lavovi i Škorpije su sposobni su da osete ovu sentimentalnost i razumeju njenu prirodu.

Škorpija

Žene Škorpije se predaju seksu 100% – one retke predstavnice koje nemaju intimne predrasude i komplekse. U krevetu rade sve što žele. Neodoljivi Ovnovi, Lavovi, Blizanci i Škorpije „kolege“ su u stanju da razumeju i prihvate ovu emancipaciju. Kod Bika i Device postoji rizik da vam bude jako dosadno, a da pritom ne postignete ono što želite.

Strelac

Seks za ženu Strelca nužno je avantura. Međutim, ceo njihov život izgrađen je na ovom principu. Istovremeno, predstavnici ovog znaka jedni su od najnepretencioznijih ljubavnika: u smislu da očigledno ne očekuju nešto natprirodno od partnera. „Glavno je da osoba bude dobra“ i da vas može razveseliti. Muški Blizanci, Vodolija, Lav i Vaga savršeno su u stanju da se nose sa ovom ulogom. Kod Riba i Device, kako kažu, „sve je komplikovano“.

Jarac

Ambiciozni i samopouzdani Jarčevi jednostavno ne mogu propasti na ljubavnom planu, zato biraju partnere kojima mogu u potpunosti da veruju. Nasumična veza sa lepim neznancima nije njihova stvar. Seks za njih počinje od glave – intelektualni podaci potencijalnog ljubavnika, i zbog toga ga moraju dobro poznavati. U spavaćoj sobi, za razliku od kancelarije, oni su spremni da daju „poklone“ i omoguće partneru njegovu dominantnu ulogu. Na listi njihovih intimnih pobednika obično se nalaze muškarac Bik, Jarac, Rak i Riba. Ovan i Vaga na njihovim top listama izuzetno su retki.

Vodolija

Žena Vodolija sve svoje lude maštarije ostvaruje ispod svilenih posteljina. Privlače ih originalni i pomalo neozbiljni muškarci. Nije lako pratiti ritam i promenljivo raspoloženje takve žene, ali može se dogoditi sa Ovnom, Blizancima, Lavom i Strelcem. Šanse za seksualnu kompatibilnost sa Bikom i Škorpijom su malo verovatne.

Riba

Ove srećne vlasnice ružičastih naočara kroz koje gledaju svet traže savršenog partnera u životu. Proces zavođenja je za njih vrlo važan i gotovo presudan za početak seksualnih odnosa – muškarac mora biti romantičan, nežan i originalan. Bik, Rak, Devica i Jarac obično odlično obavljaju ovaj zadatak. Blizanci, Strelac i Ovan ne igraju tako sofisticirane igre.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter