Izvor:
11.06.2019 u 04:59
0

Dnevni horoskop za utorak, 11. 6. 2019.

Ovan

Imate dosta posla i danas. Pazite na rokove. Možete kupiti neke stvari za kuću koje ste odavno hteli da kupite. Imajte meru u trošenju.

Bik

Danas je odličan dan za bavljenje sportom, a možete i da provedete vreme u prirodi. Dobro se organizujte da biste sve stigli da uradite na vreme. Pomalo ste rasejani.

Blizanci

Bitni su detalji na poslu danas. Nervirate se zbog novca, jer niste zadovoljni situacijom. Moguća je poseta prijatelja.

Rak

Veoma ste nervozni zbog partnera, ali sve se lako može rešiti. Danas je dobar dan za nove početke. Moguća je saradnja sa drugima.

Lav

Odličan dan za razonodu. Možete očekivati priliv novca. Nije dobar dan za kupovinu.

Devica

Fokusirajte se na obaveze koje su neodložne. Danas ćete biti malo sporiji nego inače. Najbolje bi bilo da se popodne vidite sa prijateljima ili da provedete vreme sa voljenom osobom.

Vaga

Odmarajte se danas. Čuvajte energiju, nemojte raditi previše stvari danas, a da na kraju bude da ništa niste dobro uradili.

Škorpija

Uživajte sa prijateljima i družite se više. Dobar je dan za saradnju. Prilagodite se drugim ljudima, to danas može biti uslov za napredak na poslu.

Strelac

Ako imate neke obaveze kod kuće sve obavite ih čim ustanete, da biste imali rasterećen dan. Pazite na dokumenta i ključeve. Moguća je dobra saradnja sa drugima, pa danas oko posla ne morate da brinete.

Jarac

Ako ste planirali neki put, mogli biste da proverite dokumenta. Drugi ljudi Vam se mogu mešati u život, ali treba to da ignorišete. Ne dozvolite da negativne osobe upropaste Vaš dan.

Vodolija

Nervozni ste, ali popodne ćete već biti bolje. Nemojte trošiti novac na stvari koje Vam nisu važne. Strastveni ste.

Ribe

Romantičniji ste nego inače. Možete očekivati pomoć kolega na poslu. Problemi sa cirkulacijom su izvesni.

Astrolog Jovana Vilimonović
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter