Izvor:
21.01.2019 u 06:25
0

HOROSKOP ZA 21. JANUAR: Bikovi počinju vezu sa zanimljivom osobom, Blizance očekuje poslovni uspeh!

OVAN

Opušteni ste i pred vama je dan u kojem nećete imati previše obaveza. Posao vas sada ne opterećuje ni najmanje. Pred vama je povoljan dan za početak veze koja bi mogla da traje. Bez problema kod vas.

BIK

Sada kada imate priliku da promenite neke važne stvari u poslovnom okruženju, treba da je iskoristite. Pred vama je povoljan dan za početak veze sa osobom koja već duže vreme želi da vam se približi. Zdravlje je sve bolje.

BLIZANCI

Saradnja sa inostranstvom će vam otvoriti nova vrata ka mogućnosti da ostvarite poslovni uspeh. Uživate u paralelnom flertu i lepo vam je kada dobijate puno pažnje od pripadnika suprotnog pola. Puni ste pozitivne energije.

RAK

Finansije su sve bolje i zbog toga ste srećni i zadovoljni. Imate dovoljno motivacije da budete posvećeni svom poslu. Moguće je da postoji osoba do koje vam je stalo ali to krijete. Problemi vezani za žuč.

LAV

Ukoliko sada budete sklopili neki dogovor vezan za posao možete da očekujete da ćete biti zadovoljni na duže staze. Partner vam je veoma posvećen i lepo vam je kada ste zajedno. Skloni ste alergijskim reakcijama.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu uspeti da obavite veliki broj obaveza i da ćete biti veoma efiksani. Možete da očekujete da će vam stanje na polju ljubavi biti promenljivo. Povećajte unos vitamina.

VAGA

Srećne okolnosti u kojima se nalazite će vam obezbediti mogućnost da se stanje na poslovnom planu popravi. Moguće je da pred partnerom imate neke strepnje i da je vaš odnos krenuo u pogrešnom smeru. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Očekuje vas dan tokom kojeg ćete biti usmereni na važne poslove. Dosta toga je sada samo na vama. Moguće je da vaše nepoverenje prema voljenoj osobi unosi veliki nemir i nestabilnost. Problemi sa urinarnim traktom.

STRELAC

Ako želite da postignete poslovni uspeh, neophodno je da se ozbiljno posvetite poslu i da prihvatite neke obaveze. Moguće je da ćete rešiti da se na neko vreme udaljite od partnera. Nervni sistem je osetljiv.

JARAC

Imate veoma dobre šanse da se zaposlite danas, ukoliko ste u potrazi za novim radnim mestom. Priželjkujete emotivne promene jer pored trenutnog partnera niste zadovoljni. Povedite računa o bolovima u leđima.

VODOLIJA

Imate podršku koja vam je potrebna na poslovnom polju i možete da očekujete da ćete doći do važnih promena. Spremni ste da pokažete osobi koja vam se dopada kakva su vam osećanja. Prija vam fizička aktivnost.

RIBE

Izbegavajte veća ulaganja danas i generalno pazite na svoj novac jer je moguća neka manja šteta kod vas. Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da joj se prilagodite i da prema njoj budete topli. Izbegavajte unos alkohola.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter