Izvor:
04.12.2018 u 15:03
0

NAJPOHOTNIJI ZNACI ZODIJAKA: Oni su uvek raspoloženi za igrice u krevetu!

Kad su ovi horoskopski znakovi u pitanju, reč umerenost u njihovom rečniku gotovo da ne postoji. Požuda je deo njihove svakodnevnice, a ukoliko ste u vezi sa njima trebaće vam puno kondicije.

Ovi horoskopski znakovi o seksu razmišljaju stalno i uvek su spremni za isti.

Ovan

Njima stvarno ne treba puno. Čim se probude, spremni su za akciju, a svoju preteranu požudu ne smatraju problemom – problem vide u onima koji ne razmišljaju na isti način.

Vaga

Požuda je za Vage kao životni poziv, a ako nemaju partnera, to ih ne sprečava. Ako nemaju nekoga s kim će biti intimni, uvek imaju same sebe.

Škorpija

Škorpije su zanimljive jer su stručnjaci u izazivanju požude kod drugih. Sami je takođe osjećaju, ali puno su veći majstori u pretvaranju drugih u pohotna, nezasitna bića.

Bik

Prosečni Bik je istovremeno jako pohotan i jako hladan, što znači da svoju požudu savršeno može odvojiti od bilo kakvih emocija. To ih čini neodoljivim ljubavnicima.

Strelac

Strelčevi svoju pohotu pretvaraju u romansu, što samo komplikuje stvari, ali oni sami sebi jednostavno ne mogu da pomognu. Problem nastaje kad ne znaju razliku između ljubavi i obične požude, pa im često zna izleteti i "volim te", iako to zapravo ne misle.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter