Izvor:
09.10.2018 u 09:46
0

NEVEROVATNA SREĆA U LJUBAVI I NOVCU: Horoskop otkriva kome mlad mesec donosi životne promene!

Dnevni horoskop – mlad Mesec donosi dobru intuiciju i moć transformacije. Ovo je period velikih životnih promena, a evo koji znak najviše privlači pozitivnu energiju…

Dragi Lavovi, očekuje vas miran i spokojan dan koji ćete želeti da provedete u društvu partnera. Partner zaista uživa u vašoj pažnji, a romantični trenuci doneće bliskost i neverovatnu strast. Ovaj dan je za vas vrlo romantičan, ali i presudan kada je u pitanju ljubav. Moguće je da ćete doneti neke važne i lepe odluke.

Usamljeni Lavovi su vrlo osećajni i ne žele da dožive još jedan ljubavni brodolom, zato su zaključali svoje srce. Očekujte zabavu sa prijateljima i dan u dobrom raspoloženju. Ako vam srce dotaknu romantične varnice, nemojte ih strahom oterati. Pokušajte da se odreknete prošlosti i doživite novu ljubav, jer neke šanse zaista ne treba propustiti. Pojačana intuicija pomaže da rešite svaki problem na poslu. Iz svakog izazova izlazite kao pobednik, a to može pomoći da lakše pronađete put do uspeha.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter