Izvor:
23.09.2018 u 14:15
0

HOROSKOP OTKRIVA KOJE JE IDEALNO VREME ZA SPAVANJE: Evo ko je ranornilac, a ko noćna ptica!

Da li ste osoba koja voli rano da se probudi, ili ne možete da podnesete zvuk vašeg alarma?

Bez obzira kada ustajete, svaki znak horoskopa ima omiljeni način da provodi svoja jutra. Da li se rano budite ili ostajete u krevetu koliko god je moguće, vaše jutarnje navike zavise od toga kada uveče odlazite na spavanje.

Pa, saznajte koji je najbolji trenutak da odete na spavanje za vas prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan: 21:00

Ovnovima je potrebna san, jer je njihov dan uvek pun aktivnosti. Zbog ovoga je važno da imaju dovoljno sati za spavanje. Da bi se stvarno odmarali, moraju rano ići u krevet.

Bik: 22:00

Bikovi vole jutra, a posebno uživaju u prvoj jutarnjoj kafi. Za njih je ovo najbolji deo dana za ispunjavanje obaveza. Zbog toga im je potreban pravi odmor za dovoljno energije. Najbolje je da odu na spavanje oko 22 sata kako bi bili odmorni za aktivnosti tokom dana.

Blizanci: 23:00

Blizanci imaju lošu naviku da ostaju budni do kasno. Ponekad imaju toliko misli u glavi da uopšte ne mogu spavati. Ali oni ipak žele da se probude ranije i pokušavaju da odu na spavanje u "normalno" vreme. Najbolje je da odu na spavanje oko 23 sata.

Rak: 22:30

Savršeno vreme za odlazak u krevet za Rakove je oko 22:30. Možda im je teško da se probude pre 11 sati, ali odmah osećaju prednosti kvalitetnog sna.

Lav: 00:00 h

Lavovi ne mogu rano da odlaze u krevet jer imaju veće obaveze u večernjim satima. Žele da razgovaraju sa svojim prijateljima ili gledaju seriju ili film. Nikad nisu spremni za jutro, bez obzira koliko sati su spavali.

Djevica: 20:00

Device uvek sve planiraju unapred. Da biste maksimalno iskoristili predstojeći dan, morate se vrlo rano probuditi, tako da je najbolje otići na spavanje oko 20h. Iako je stvarno rano, Device moraju biti u najboljoj formi ujutru kako bi ispunile najvažnije dužnosti.

Vaga: 00:00 h

Vage nisu jutarnji tipovi. Ujutru su uvek mrzovoljne i ostaju u krevetu što je duže moguće. Oni žele da se opuste nakon dugog dana. Pa, najbolje vreme za ležanje je u ponoć.

Škorpije: 1:00

Škorpije su prave noćne ptice. Mrze jutra i obično se probude umorni. Najbolje rade noću, pa je najbolje da odu u krevet u jedan ujutru.

Strijelac: 2:00

Strelčevi su noćne ptice. Oni su najproduktivniji sredinom noći i imaju najviše energije kada mogu da spavaju do podneva. Teško im je zaspati jer imaju toliko stvari koje žele da rade tokom dana.

Jarac: 22:00

Jarčevi su po prirodi odgovorni. Nikada ne odlažu svoje dužnosti. Da bi izvukli najbolje od dana, oni se bude stvarno rano. Zbog toga im je potreban dobar odmor. Najbolje je otići u krevet u 22:00. Ovo nije suviše rano, nije kasno i ima vremena za dobar noćni san.

Vodolija: 00:00 h

Vodolije žele ostati budne do kasno zato što je, prema njima, noć najmirniji deo dana. Žele da čitaju i pišu do kasno noću. Obično ležu oko ponoći, ali ne zato što su napolju. Najčešće je razlog što se osećaju zaista udobno u svom domu.

Ribe: 23:00

Ribe uopšte nisu jutarnji tip ljudi. Njihov krevet je njihovo omiljeno mesto i mrze da ustaju iz kreveta. Ali, oni takođe žele da ranije odu u krevet i spavaju koliko god je to moguće. Uglavnom, Ribe zaista vole da spavaju.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter