Izvor:
20.02.2018 u 15:04
0

SOČNE USNE: Poznata šminkerka otkriva kako da budu punije!

Poznata šminkerka poznatih, Kejt Sajnot otkrila je zanimljiv trik uz pomoć kog zvezde vizuelno vole da uvećaju svoje usne.

Suština ovog trika jeste nanošenje različitih proizvoda na usne koji će ih negovati i prirodno nabubriti kako bi izgledale veće. Prvi proizvod jes krema za predeo oko očiju.

Kremu za predeo oko očiju treba stavljati na usne jer usne čini ista tanka i osetljiva koža. Pored toga, krema je delikatnija, a ono što je dobro za kožu oko očiju – dobro je i za kožu oko usana, pa je možete zato koristiti za hidrataciju usana – objasnila je Kejt.

Nakon što se krema stavi na usne, treba je ostaviti nekoliko minuta poput maske, a zatim preko naneti balzam za dodatnu hidrataciju. Ovaj korak možete uraditi pre odlaska na spavanje kada želite da sutradan imate punije usne, ali i sat vremena pre šminkanja. Ovaj trik Kejt uvek upotrebljava kada šminka poznate ličnosti, ali i mlade koje žele da na svom velikom danu izgledaju savršeno.

Za hidrataciju usana je hijaluronska kiselina najbolja, pa su tako proizvodi koji je imaju idealni za korišćenje. Hijaluronska kiselina hidrira kožu i povećava joj kapacitet zadržavanja do čak hiljadu puta više, a takođe i svu vlažnost sakuplja na površini kože – kaže Kejt.

Sada znate koliko je hidratacija usana bitna i zašto ima veliki uticaj na njihov izgled.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter