Izvor:
19.02.2018 u 22:58
0

APSOLUTNI HIT: Najlepše frizure za proleće 2018! (foto)

Ako imate dugu kosu i želite da promenite frizuru – ovo su najlepše frizure za proleće 2018. godine!

Ako želite na proleće da napravite malu promenu u izgledu, onda je najsigurniji način da to uradite promena frizure! Ako volite svoju dugu kosu i ne želite da se šišate, predlažemo vam 20 HIT ideja za frizure za proleće 2018. godine.

Ne predlažemo vam frizure zbog kojih ćete svakodnevno morati u frizerski salon, već jednostavne i efektne frizure za dugu kosu koje lako možete same da napravite.

Ove sezone je pravi HIT talasasta frizura, pri čemu je kosa više prebačena na jedan deo lica. Od frizure sa loknama najviše se ističu mokre i opuštene lokne koje se od polovine kose lagano oblikuju ka krajevima.

Tapiranje je za mnoge dame neuredna frizura, ali bez obzira da li vam se sviđa ili ne, ove sezone je pravi HIT, naročito ako se kombinuje sa pletenicima. Ovog proleća je prirodan izgled kose modni pogodak, što će mnogim ženama uštedeti vreme i novac. Tako je talasasta i lepršava kosa apsolutno u trendu, a što se tiče farbanja preporučuju se prirodne boje i pramenovi koji će ublažati izgled veštačke boje kose.

Wet look hairstyle, odnosno mokra frizura ponovo osvaja moderne dame, a reč je o kosi koja je zalizana unazad. Međutim, u 2018. godini ova popularna frizura ima mali preokret, zalizan je samo gornji deo, dok su krajevi opušteni ili su napravljene lokne.

Apsolutno ispeglana ravna kosa ovog proleća odlazi u zaborav. Međutim, ako volite urednu frizuruonda napravite magičan spoj, neka gornji deo kose bude ravan, a krajevi neka ostanu talasasti. Sa ovakvom frizurom nema greške!

Lepaisrecna.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter