Izvor:
12.02.2018 u 04:17
0

NOĆNA MORA: Svakodnevno merenje težine se negativno odražava na vas!

Svakodnevno merenje težine se negativno odražava na vas, čineći vas nervoznim i neraspoloženim, naročito ako je brojka na vagi ona koju nikako niste želeli da vidite.

Težina može biti veća i za čitav kilogram, ukoliko ste imali veći unos soli predhodni dan, a opšte je poznato da so privlači vodu, što je i glavni uzrok povećanja težine.

Takođe, menstrualni ciklus je odgovoran za kilogram do dva viška prilikom merenja.
Stručnjaci zato predlažu da se merite dva puta nedeljno i to petkom i nedeljom.

Ako je brojka koju vidite u petak zadovoljavajuća, moći ćete da se opustite za vikend. U suprotnom, trebalo bi da povedete računa jer je sledeće merenje za dva dana.

Kada se merite ne bi trebalo da imate odeću. Najbolje bi bilo da to radite ujutru, s tim što bi vagu trebali da postavljate uvek na istio mesto, pre nego što na nju stanete.

Izvor: Kurir
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter