Izvor:
20.11.2017 u 01:06
0

BUDITE SPREMNE: 5 proizvoda za lepotu koje svaka žena mora da ima!

Šta vi nosite u svom neseseru?

Praznična sezona se približava, a sa njom i red događaja koji će da nam nedeljni raspored pretvore u koktel večeri, proslave i porodične susrete. Opet to ne znači da možemo da odemo na godišnji odmor i posvetimo se sređivanju i doterivanju sebe, 24h masažama, pedikirima, manikirima, šminkanjima i tretmanima za telo i lice.

Zato smo pitali losanđeleskog mejk ap umetnika Patrika Taa, šta je najbolji izgled za prazničnu sezonu?

– Blistava, svetlucava metalik kremasta senka na očima i tamne bordo našminkane usne.

Patrik je podelio i obavezne proizvode u neseseru svake žene:

1. Crveni karmin

Pogrešno je uverenje da samo određenim ženama stoji crveni karmin. Svaka žena može da iznese crveni karmin, samo treba da pronađe savršenu nijansu za svoj ten i boju usana. Ali u svakom slučaju, nijedan drugi karmin nije tako efektan na usnama i ženi poput crvene. Ove sezone mat ruževi su u trendu. Ukoliko želite da vam ruž potraje što duže možete na usne pre nanošenja njega da stavite malo pudera ili nekog mat balzama za negu usana pa da olovkom uokvirite usne i tek onda nanesete karmin.

2. Ulje za lice

– Svaka žena bi trebala da ima u svom neseseru ulje za lice. Ukoliko želi ona neko od hranljivih, lekovitih ulja za lice može da pomeša sa hidrantnom kremom. To će njenoj koži pružiti sjajan i nekako svež izgled.

3. Voda za lice

– Ovo je nešto bez čega Koreanke i Japanke ne mogu da zamisle svoju bjuti rutinu. U pitanju je "fejs mist" odnosno vodica za lice koja sadrži nekoliko negujućih sastojaka. Danas postoji nekoliko varijacija "fejs mista"- nakon nanošenja šminke, za dodatan sloj hidratacije, pre nanošenja šminke, uveče za hidriranje kože. Ova vodica je namenjena mahom suvoj i masnoj koži jer uklanja višak masnoće.

4. Rumenilo

– Rumenila su sjajna za sve dame koje često putuju, jer vraćaju boje na njihova lica i osvežavaju ih. Dovoljno je samo malo da stavite rumenila na jagodice i vaše lice će da izgleda svežije i lepše.

5. Maskara

– Bilo da je dnevni ili večernji izgled slojevi maskare izdužiće vaše trepavice, a pogled učiniti otvorenijim, zavodljivijim i atraktivnijim.

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: Instagram/arabmakeup

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter