Izvor:
20.09.2019 u 20:53
0

SUKNJE VLADAĆE PREDSTOJEĆOM SEZONOM: A ove će biti HIT! (FOTO)

Već nekoliko sezona tokom jeseni uživamo u omiljenim kožnim komadima, među kojima naravno prednjači teksas jakna, međutim, čini se da će omiljeni kožni komad sa trona ove godine zbaviti moćne kožne suknje, koje svakom outfitu daju snažan i odvažan izgled.

Bilo da su duže, ili kraće, uskog, ili a kroja, pencil, ili plisirane, kožne suknje su komad koji će se savršeno uklopiti u svaki vaš outfit od onog svakodnevnog, kada želite da izgledate jednostavno, a cool, pa do onog elegantnog, rezervisanog za posebne prilike.

Za vas smo izdvojili 3 modela kožnih suknji koje ćemo ove jeseni nositi sa uživanjem.

Mini kožna suknja

Mini crna suknjica savršeno se kombinuje u svakom stilu. Bilo da je nosite na patike i belu majicu, ili na duboke čizme i chic košulju, ona će vam jednostavno savršeno pristajati i u njoj ćete izgledati istovremeno ležerno i trendi.

Pencil suknja

Kožna pencil suknja savršen je izbor za poslovni outfit u kome ćete izgledati odlučno i snažno. Kako je pencil kroj već odavno dobio status klasika, kupovinom ove suknje ulažete u komad, koji nikada neće izaći iz mode.

Lepršavi modeli A kroja

Ovaj model kožne suknje rezervisan je za one dame koje uživaju u lepršavim, romantičnim outfitima.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter