Izvor:
19.08.2019 u 11:04
0

SAMO DVA SASTOJKA SU POTREBNA: Piling za vašu kožu tokom toplih letnjih dana!

Kada nas stignu letnje vrućine, tu retko šta pomaže i mi smo svesni toga! Međutim, naša koža mora da diše pa se znoji znatno više nego kada su temperature normalnije.

A da biste uspešno osvežili, a pritom iščistili kožu lica potrebno je da se negujete na pravi način. Najbolja opcija je što prirodnijim putem. Predstavljamo vam piling za lice od limete i kokosovog ulja!

Napomena: pre nego što probate ovaj piling, obavezno se konsultujte sa svojim dermatologom. Pre nego što nanesete piling na lice, isprobajte ga na koži nadlanice kako biste sprečili moguću iritaciju.

Sastojci:

četvrtina šolje kokosovog ulja

šolja šećera

2 limete

3 kašičice soka limete

Priprema:

Narendajte koru limete i ostavite sa strane. Šećer, kokosovo ulje i sok limete pomešajte sve dok se ne sjedini. Na kraju dodajte koru limete i ponovo dobro promešajte. Vaš piling je gotov! Koristite ga do 3 puta nedeljno. Da bi bio u čvršćem stanju, držite ga na prohladnom mestu.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter