Izvor:
17.06.2019 u 19:43
0

OSTVARITE SVOJE SNOVE: Tehnike kako da privučete ljubav o kojoj ste maštali!

Ako želite da pronađete ljubav pomoću Zakona privlačnosti, verovatno ste već isprobali sve osnovne tehnike vizualizacije. Međutim, ukoliko želite da povećate vaše šanse za uspeh, postoji još nekoliko efikasnih, jednostavnih i kreativnih pristupa koje vredi isprobati, a ne oduzimaju vreme, niti su naporne.

– Ružičasti balon

Ovo je jednostavna, ali moćna tehnika koju možete da koristite kada idete na spavanje.

Kada počnete da osećate pospanost, zamislite ružičasti balon (koji predstavlja ljubav) kako se polako puni vašim namerama da manifestujete ljubav. Zatim zamislite kako puštate balon i omogućujete mu da odleti u svemir i pronađe onu pravu osobu za vas.

– Vizualizirajte kroz pisanje

Većina ljubavnih vizualizacijskih vežbi vas podstiču da usavršite živu sliku vas s voljenom osobom. Međutim, ako jasno želite da stvorite ove mentalne slike, treba da imate maksimalno jasnu ideju o tome kakva će biti vaša prava ljubav.

Ako propuštate detalje, možete poslati mešovite signale u svemir i tada je teže manifestovati ono što stvarno želite. Razmišljajte o procesu kao o naručivanju iz kataloga – ako pošaljete nečitak obrazac za narudžbinu, nećete dobiti ništa ili (možda još gore) nešto što ne želite!

Vizualizacija kroz pisanje pomaže vam da zatražite od svemira nešto jasno i stvarno. Prvo, uzmite olovku i papir i zapišite sve kvalitete koje želite da vaša srodna duša ima – dobar smisao za humor, ljubav prema životinjama, sjajne roditeljske veštine, inteligenciju … nastavite sve dok ne budete imali potpunu sliku o njenim osobinama.

Zatim napišite drugi spisak svih stvari koje želite da iskusite u vašoj vezi (saosećanje, empatija, smeh, strpljenje i uzbuđenje). Sada ste stvorili nešto čvrsto i sledeći put kada budete praktikovali mentalnu vizualizaciju možete da pokuašte sve ove osobine i iskustva nekako da povežete u svom zamišljenom scenariju.

– Vizualizacija kroz muziku

Ideja je da pronađete pesmu koja izaziva duboke i snažne osećaje ljubavi koju želite da iskusite sa svojom srodnom dušom. Svaki put kada slušate pesmu, dopustite vašem umu da stvara raskošne slike koje odražavaju odnos za koji znate da ga možete imati. Ponovite ovaj postupak slušajući “svoju pesmu” barem jednom dnevno.

– Otvorite svoje srce otvaranjem vrata

Zamislite sebe kako stojite pred vratima – zamislite vrata u detalje – ona predstavljaju vašu nadu u budućnost. Nakon toga, zamislite sebe kako otvarate vrata i tada odjednom ugledate svoju suđenu drugu polovinu kako vas čeka na drugoj strani.

– Uskladite nadanja s očekivanjima

Ova vežba pomaže vam da vidite jeste li stvarno potpuno predani ideji pronalaženja svoje srodne duše. Sedite sa zatvorenim očima na mirno i tiho mesto i počnite da zamišljati tip osobe i odnosa kakav želite da imate kroz šest meseci. Zadržite tu sliku nekoliko minuta.

Zatim očistite um i počnite da zamišljate tip osobe i odnosa kakav očekujete u šest meseci. Da li je ono što očekujete drugačije od onoga što želite imati? Ako je tako, zašto? Nepodudaranje ove dve vizije sugeriše vam da još uvek “ne živite u znanju” da je savršena ljubav moguća.

Kako bi se uskladili s vizijom odnosa kakav stvarno želite, zamislite manje ugodan odnos – onaj koji očekujete, kako naočigled bledi (neki ljudi zamišljaju kako slika postaje crno-bela, dok drugi zamišljaju kako se slike tope pred njihovim očima).

– Mentalno jasne prepreke

Na kraju, kakve su vaše prepreke na putu pronalaženja ljubavi? Koje ograničavajuće uverenje vas koči? Zamislite mentalnu prezentaciju tih prepreka i pronađite katarzičan način da ih se oslobodite. Na primer, možete spaliti simboličke predmete u vašem umu, baciti ih u vodu, napisati ih na papir i zgužvati ili pregaziti nogama.

Osetite smirenost, odlučnost i budite sigurni u vlastiti uspeh kada radite ovu vežbu. Bez obzira koliko ste mentalno očistili prepreke sa svog puta, radeći ove stvari šaljete poruku svemiru da ste spremni za novi početak i za manifestaciju ljubavi koju želite.

Izvor: Stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter