Izvor:
17.06.2019 u 16:02
0

BLIŽI SE LETO: Odaberite kupaći kostim prema obliku svog tela! (FOTO)

Pronalazak idealnog kupaćeg kostima mnogim ženama predstavlja mukotrpan proces. Međutim, to uopšte ne mora biti toliko teško. Za svaki oblik tela postoji model kupaćeg koji mu savršeno odgovara, pa se svaka od vas može lako osećati sjajno na plaži.

Proverite koji je vaš idealni kupaći kostim i skratite sebi muke u šopingu:

1. Telo u oblik jabuke

Ako imate tanke ruke i noge, nedefinisan struk, naglašena ramena i ravnu zadnjicu, najbolje će vam stajati jednodelni kupaći kostimi, pogotovo modeli s kaišem u struku koji će vas vizualno suziti na tom području.

2. Telo u obliku kruške

Žene kruškolikog oblika imaju šire bokove, naglašenu guzu i jače noge, a uski struk i ramena. Ovom obliku tela najbolje stoje dvodelni kupaći s dubljim gaćicama, a poželjni su i karneri na gornjem delu.

3. Oblik peščanog sata

Imate šira ramena i bokove, uzak struk i poveću guzu i grudi, odaberite dvodelni kupaći s korpama u gornjem delu kostima.

4. Atletska građa

Žene s mišićavim nogama, malim grudima i naglašenim ramenima treba da biraju kupaće kostime koji će stvoriti iluziju oblina. Modeli s karnerima, retro modeli, prišiveni cvetići i jednodijelni kupaći kostimi su izvrstan izbor.

Izbor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter