Izvor:
04.01.2019 u 10:41
0

SAVETI ZA NEGOVANE RUKE: Kako oporaviti nokte nakon gela!

Danas je gel na noktima brzo rešenje i odabir mnogih žena, koje nemaju vremena da na svaka 2 dana detaljno sređuju nokte i čekaju da se lak osuši, kako im trud ne bi bio uzaludan. Međutim, kada odlučimo da skinemo gel i oporavimo nokatnu ploču, to zna da bude dugotrajan proces.

Uradite piling noktiju

S vremena na vreme pređite nokte glikolnom kiselinom, kako biste sa površine nokta uklonili neravnine nastale usled taloženja mrtvih ćelija. Želite da vaši nokti budu glatki i sjajni, a ne reljefasti i nepravilnog oblika.

Ispolirajte ih

Glatkom stranom turpije ispolirajte nokat i pripremite ploču za jednostavno nanošenje laka za nokte.

I vašim noktima je potrebna hidratacija

Noktima su takođe potrebni određeni suplementi, kako bi bili zdravi i sjajni i kako se ne bi listali. Arganovo i kokosovo ulje čine čuda za kvalitet vaših noktiju, pa ih s vremena na vreme premažite tankim slojem kokosovog ulja.

Tek nakon nedelju dana oporavka od gela, vaši nokti su spremni da ih ponovo nalakirate.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter