Izvor:
04.01.2019 u 10:30
0

KAKO ZADRŽATI LINIJU TOKOM PRAZNIKA: Pratite ove savete!

Mnoge žene uskraćuju sebi uživanje u prazničnoj trpezi, kako ne bi ugrozile svoju vitku liniju, za vreme praznika, koji nam ponekad znaju kradom dodati koje kilo viška. Donosimo vam nekoliko saveta, da kontrolišete svoju prazničnu ishranu i bez previše odricanja ostanete fit.

Ne izbegavajte povrće

Ako ne želite da se praznična ishrana odrazi na vašu liniju, trudite se da jedete zdravo i neka fokus vaše ishrane bude na povrću. Ustupite mesta i nečemu u čemu uživate, a nije baš toliko zdravo, ali potrudite se da imate meru, kada je količina u pitanju.

Odaberite samo jedan slatkiš

Praznična trpeza obično obiluje gomilom poslastica, ali ako želite da uživate bez posledica, odlučite se za parče omiljenog kolača. Ne morate probati baš sve!

Ostanite aktivni

Tokom hladnih dana jednostavno ne želite da izađete iz udobnosti svog toplog doma, ali imajte na umu da se kalorije koje unesete, pa čak iako o njima vodite računa, moraju potrošiti, ako ne želite da nakon zime imate nekoliko kilograma više.

Odmaknite se od stola na vreme

Ako nakon završenog ručka ostanete za stolom da proćaskate sa članovima porodice, može se lako desiti da nastavite da grickate, a da toga niste ni svesni. Zato je bitno da se odmaknete od stola, odmah nakon jela.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter