Izvor:
02.11.2018 u 20:24
0

3 brze frizure koje možete napraviti za svaku priliku !

Potrebno vam je samo 5 minuta kako biste ih napravili!

Dobra frizura i lepa kosa je i glavna komponenta dobrog stajlinga. Teško je pronaći dobrog frizera, a još teže vremena za oblikovanje željene frizure.

Ukoliko ne želite da trošite 30 minuta na oblikovanje frizure svaki dan, donosimo vam nekoliko jednostavnih frizura koje možete napraviti za 5 minuta!

Punđa

Ako ne želite da imate raspuštenu kosu, punđe su uvek dobar izbor. Takva frizura je jednostavna da se napravi, a možete je prilagoditi svom raspoloženju i stilu. Punđe su uvek bile omiljene frizure za crveni tepih i sinonim za eleganciju jer naglašava vrat i prilagođava se svakom obliku lica. Visoku punđu volimo jer je možemo nositi raščupanu u šetnju i zaglađenu za svečanije prilike. Ako vam je klasična frizura previše jednostavna, dve punđice na glavi bi mogle biti idealno rešenje za vas. Ova frizura bila je hit 90-ih, a veliki povratak je doživela nakon Koačela festivala.

Pletenice

Ko kaže da su pletenice rezervirane samo za toplije dane? Pletenice obožavamo, bile one nemarne, ležerne u boho stilu ili vešto ispletene. Razigrane pletenice lako se oblikuju i sjajne su za sve situacije, a možete ih nositi na bezbroj načina – u paru, punđi ili oko glave. Ovu frizuru obožavamo jer kada je jednom napravimo ostatak dana smo bez brige. Pletenici možete dodati svilenu maramu koja će se savršeno uklopiti u vašu odabranu kombinaciju i stvoriti dodatni efekt.

Visoki rep

Za dane kada je kosa neposlušna ne preostaje nam ništa drugo nego da je vežete u visoki rep. Ako ste se odlučili za ovu frizuru, ona ne mora biti dosadna i uobičajena. Gornji deo kose vežite u rep i tankim gumicama ostatak kose zavežite zajedno s prvim repom. Tako jednostavno, a tako šik! Kao i kod pletenica, svoj uobičajeni rep na sredini kose možete ukrasiti modnim detaljima. Satenska traka će vašem izgledu dati jedan poseban efekat delovati elegantno. Ako imate plavu kosu, mašna tamnijih tonovaje pravi izbor za vas, dok se brinetama preporučuju one svetlijih nijansi.

Cosmopolitan.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter