Izvor:
21.10.2018 u 15:38
0

IZGLEDAJTE SAVRŠENO A DA NE ISPRAZNITE NOVČANIK: Ovako će svaka odevna kombinacija delovati skupo!

Ova nijansa čini da svaki autfit izgleda moćnije i sofisticiranije.

Kad nemate stila, džaba je da imate i milione. Sa druge strane, ako imate stila, nisu vam potrebni milioni da izgledate prefinjeno.

Ovog meseca, na modnim pistama smo videli "gomilu" modela u bež nijansama, a taj trend nije prošao nezapaženo ni među poznatim damama – Viktorija Bekam, Bela Hadid, Madona i još neke, brže-bolje su prošetale odeću baš u ovoj boji.

I nije čudno što ljudi toliko vole tu boju – jedan stručnjak za modu kaže da ova boja može da vam pomogne da izgledate "bogato", a da ne ispraznite novčanik.

Stilista poznatih i modni dizajner Lukas Armitidž kaže da "bež i šampanj tonovi uvek izgledaju šik i sofisticirano, čak i ako nije reč o nekakvim dizajnerskim komadima".

"Nošenje šampanj boje nije baš lako i morate da vodite računa da niste previše smotani dok pijete jutarnju kafu, da biste izbegli da je prospete po sebi", dodaje dizajner.

U svakom slučaju, Lukas ističe da ova nijansa čini da svaki autfit izgleda moćnije i sofisticiranije.

Dakle, dovoljno je da kupite, na primer, sako ili mantil u bež nijansi, kako biste svaku svoju odevnu kombinaciju učinili šik i prefinjenom.

Kurir-stil.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter