Izvor:
09.11.2019 u 09:08
0

KAKO DA ODABERETE PRAVI ZAČIN: Svako jelo je jedinstveno!

Caka koja može čak i da sakrije poneku grešku koju ste možda napravili tokom kuvanja.

Svaka žena koja redovno kuva kod kuće sigurno je primetila jednu čudnu stvar – koliko god da pratimo recept i čini nam se da uvek stavljamo iste sastojke u identičnoj razmeri, jelo ne ispada onako kako smo hteli i navikli. Tek kad završimo kuvanje i probamo, shvatimo da to nije to i da nam se uopšte ne dopada…

U čemu je caka? Gde smo pogrešili? Da li je do temperature ili dužine kuvanja, do kvaliteta namirnica? Šta je to zapravo potrebno za savršeno jelo, odnosno da li postoji trik da nam baš svaki ručak uspe i bude fenomenalnog ukusa?

Tajna je u pravom odabiru začina! Ako jelo začinite savršenom razmerom soli, povrća i začina, u količini po vašem ukusu, ne postoji način da vam ručak ne uspe i da ne bude vrhunskog ukusa.

Štaviše, osim što će jelu dati bogatu punoću ukusa, kvalitetan začin može i da sakrije poneku grešku koju ste možda napravili tokom pripreme i kuvanja!

Kako da odaberete savršen začin za jela?

Pre svega, obratite pažnju da začin bude napravljen od prirodnih sastojaka visokog kvaliteta. Samo takvi sastojci mogu da vam garantuju savršen ukus. Pazite i na svoje zdravlje – birajte začin koji ne sadrži veštačke boje i pojačivače ukusa, već onaj koji će obogatiti vaša jela istinskim ukusom prirodnog povrća i slanoćom mora.

Kako u moru veštačkih proizvoda pronaći prirodnu mešavinu začina?

stil.kurir.rs
Foto: Instagram/pivnicazagorka

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter