Izvor:
18.11.2017 u 16:18
0

ŽELITE SEKSI TRBUŠNJAKE: Evo pet odličnih vežbi koje možete raditi kod kuće!

U moru vežbi koje nam se svakodnevno plasiraju sa svih strana, danas smo za vas pronašli 5 vežbi kojima ćete napraviti one ”kockice” o kojima sve žene sanjaju.

Prednost ovih vežbi je što ih možete raditi i kod kuće, ali je veoma bitno da budete istrajne i uz kombinaciju adekvatnog kardio treninga, dođete do rezultata!

1. Lezite na pod

Ruke stavite iza glave, a glava neka vam glava bude izdignuta malo od poda (time dodatno aktivirate mišiće na stomaku). Noge podignite u vis, ispružene, u visini kukova. Zatim spuštate naizmenično jednu, pa drugu nogu, tik iznad poda. Tempo prilagodite sebi. Vežbu radite 45 sekundi. Odmorite 15 sekundi, pa ponovite ovu vežbu 3 puta.

2. I dalje ste na podu

Vežba je slična kao prethodna, s tim što ovaj put noge ne spuštate tik do poda nego samo malo jednu ispod druge, dok su u vazduhu, takođe naizmenično. Možete malo ubrzati tempo. Radite ih takođe 45 sekundi. Odmorite 15 sekundi i ponovite vežbu 3 puta.

3. Izdržaj

Ove vežbe su se pokazale kao jedne od najboljih, jer ne samo da vam rade mišići na stomaku, nego na celom telu. Stanite u ”pseći položaj” sa nogama ispruženim i održavate se na prstima. Ruke su vam takođe ispružene a opterećenje vam je na šakama. Guzu spustite dole, da vam celo telo bude u jednoj ravni. Ostanite tako minut. Izdržite! Napravite pauzu od 30 sekundi i ponovite vežbu 3 puta.

4. Opet ste u ”psećem položaju”

Ovog puta neka vam guza, tj. kukovi budu malo izdignuti. Podignite levu ispruženu nogu što više možete gore, vratite je nazad u početni položaj i nakon toga u raskoračite obe noge (leva noga u levu stranu, desna noga u desnu stranu) u skoku. Isto to uradite sa desnom nogom. Vežbu radite minut, odmorite 15 sekundi, pa ponovite sve 3 puta.

5. Opet ste u istom položaju kao u prethodne dve vežbe

U položaju ste za izdržaj. Privucite levu nogu malo u desnu stranu i ka grudima, pa desnu nogu isto tako, samo u levu stranu. Nakon toga se dogegajte rukama u položaj što bliže stopalima. Vratite se u početni položaj i radite ovu vežbu minut. Ponovite je 3 puta.

Naravno, uz sve ove vežbe, takođe je bitna i ishrana. Uz malu korekciju, možete svoj stomak dovesti do savršenstva! Ne zaboravite da pijete puno vode!

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Instagram/fitnessgirlsmotivation

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter