Izvor:
15.08.2017 u 19:05
0

IMATE PROBLEMA SA NESANICOM: ovo je proveren lek da brzo i lako zaspite!

Ne očajavajte ako patite od nesanice – evo kakvo rešenje nudi nauka!

Ako se često mučite da zaspite i nesanica vas iscrpljuje svakog dana, bacite pilule za spavanje, jer je nauka došla do neverovatnog rešenja za vas.

Američko istraživanje pokazalo je da je ljudima samo jedna stvar na zdrav način pomogla protiv nesanice, a to je vežbanje. Studija pokazuje da ako vežbate pre spavanja lakše i brže ćete zaspati, a san će biti kvalitetniji. Takođe, mnogi koji su probali ovaj "lek" istakli su da narednog dana imaju mnogo više energije i osećaju se srećnije.

Doktori upozoravaju da uzimanje pilula za spavanje razara organizam, dok je vežbanje mnogo jeftiniji, zdraviji i korisniji način da pripremite telo na odmor.

Izvor: lepaisrecna.rs

Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter