SAVETI ZA USPEŠAN TRENING: Kako da vam trčanje na traci postane zanimljivo! (VIDEO)

 

Kako se najluđa noć neprimetno prikrada i iz dana u dan je sve bliže, pravo je vreme da počnemo da razmišljamo kako da izgubimo par kilograma viška, kako bismo u Novu godinu ušli u top formi. Kako biste te večeri zasijali u svojoj najlepšoj haljini, možda je pravo vreme da počnete sa svojim posetama teretani.

Svi znamo da su hladniji dani uglavnom svakodnevni izgovor za nedostatak fizičke aktivnosti, a čini se da je jasno da takav životni stil mora ostaviti posledice kako na naše zdravlje, nivo energije, tako i na fizički izgled. Kako sebe ne biste doveli u situaciju, da nakon praznika morate da se podvrgnete rigoroznoj dijeti, vreme je da pred sebe postavite fitness ciljeve i ove zime budete fit, bez bojazni da ćete se ispod toplih džempera pretvoriti u lopticu.

Kako su dani hladniji, vežbanje u prirodi je sve izazovnije i teže, a vežbanje kod kuće će se vrlo lako pretvoriti u čuveno “od sutra”, možda je pravi trenutak da krenete u posetu teretani, kako biste barem 3 puta nedeljno odradili kvalitetan trening, neophodan za vaše zdravlje.

U prilogu vam ostavljamo inspirativan video koji pokazuje kako trening u teretani može biti veoma zabavan i inspirativan, posebno kardio trening na traci, koji će dovesti do efikasnog sagorevanja kalorija.

 

 

 

 

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro