Izvor:
23.12.2018 u 19:01
0

TOP 3 FITNES VEŽBE: Savšena zadnjica i butine u nekoliko koraka!

Došlo je lepo vreme i više ne moramo da vežbamo samo u zatvorenom prostoru, možemo da izađemo i provedemo trening na svežem vazduhu. Čak iako ste u stalnoj žurbi i nemate puno vremena za vežbanje, ovi naši saveti će vam promeniti sportski duh iz korena!
Predstavljamo vam TOP 3 vežbe za zatezanje butina i podizanje zadnjice!

Lake su za pamćenje i trebaće vam ukupno 15 minuta da ih odradite.

Vežba 1

Zagrejte se za početak treninga. Idealna vežba je ona u kojoj ćete prebacivati težinu sa jedne na drugu nogu dok ste u raskoraku. Svaki put kada se prebacite sa jedne na drugu nogu, prstima suprotne šake dodirnite stopala noge na koju ste čučnuli.
Uradite 3 serije od po 25 vežbi. U ovoj vežbi ciljane su cele butine i spoljašnja i unutrašnja loža.

Vežba 2

Ostanite i dalje u raskoraku, ali ovog puta prsti na stopalima su vam upereni spolja. Krenite da radite čučnjeve ali ne do kraja.
Uradite 4 serije od po 15 vežbi.

Vežbe 3

Sada su u ovom raskoraku prsti na stopalima upereni pravo. Noge su raširene u širini kukova. Zauzmite položaj polučučnja i radite izdržaje od 30 sekundi. Ponovite 5 puta.

Ako redovno budete radili ove vežbe, mi vam GARANTUJEMO da ćete rezultate videti nakon 3 nedelje. Imate dovoljno vremena da se pripremite za bikini sezonu!

Izvor: MoguJaToSama
Foto: Instagram/printscreen/lavie.rs
Foto: Instagram/printscreen/hot_srbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter