Izvor:
24.07.2017 u 00:52
0

OVOM DEČKU SE SVET DIVI: Nema ruke i noge ali ga ništa ne može zaustaviti!(FOTO)

Hanhartov sindrom je poremećaj popraćen različitim stupnjevima jezičnih oštećenja i nedostatkom udova. Nesreću da pati od tog poremećaja ima Nik Santonastaso (21), zvezda Jutjuba i bodibilder.

Nik je uspeo dokazati da sa samo 30% mogućnosti preživljavanja, je jači od svega. Na Jutjubu je osvanuo snimak na kom Santonastaso podiže ogromnu gumu od 70 kilograma. On tvrdi da je jedna od tek 12 osoba koje su se rodile s tim poremećajem, a osam ih je preminulo.

Hrabri i marljivi Santonastaso redovito objavljuje fotografije i videozapise na svojim društvenim profilima i dobija ogromnu podršku svojih pratioca.

"Uprkos svom hendikepu, oduvek sam želeo biti model fitnesa, trener bodibildinga i motivacioni govornik. Trudim se da mi se želje i ostvare", kaže mladi Santonastaso, uzor mnogim bodibilderima širom sveta.

Izvor/Kurir

Foto/Instagram/nicksanto534

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter