Izvor:
29.04.2017 u 21:39
0

LEPO LICE SKRIVA TRAGIČNU PRIČU: Svet plače nad sudbinom ove lepotice! (foto)

Kada pogledate fotografije koje su nastale dok je Marijana bila mala, teško da ćete i nazreti ženu kakva je danas.

Kada gledamo savršene Instagram profile lepih žena, niko od nas ne pomisli da li se iza tih prelepih fotografija i hiljada pratilaca krije neka tužna, ozbiljna priča.

Da nije uvek sve samo med, mleko i bogatstvo, dokazuje priča Marijane Sfakianakis, mlade žene koja je svašta u životu prošla da bi izgledala onako kako danas izgleda.

Naime, na prvi pogled, njen Instagram profil otkriva fotografije lepe, zgodne mlade dame koja živi život iz bajke. Ali, svega nekoliko od 52 hiljade njenih pratilaca znao je njenu pravu priču, sve do nije objavila kolaž fotografija iz detinjstva.

Kada pogledate fotografije koje su nastale dok je Marijana bila mala, teško da ćete uočiti ženu kakva je danas. Tada je bila ozbiljno bolesna i godinama se teško borila za svoje zdravlje.

Dok ju je majka još uvek nosila u stomaku, doktori su još od početka trudnoće predviđali smrt fetusa. Toliko su bili sigurni da će Marijana umreti pre porođaja da nisu ni pokušali da je spasu. Ali, sudbina je htela da se mnogo pre termina rodi slabašna devojčica.

Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter