Izvor:
21.06.2018 u 21:41
0

BAJKA FILIPA I ALEKSANDRE: Svi detalji venčanja. Mlada kao princeza, lepa Brena iznenadila odevnom kombinacijom!(foto)

Pola Srbije danas sa ushićenjem prati venčanje pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Nasmejani mladenci stigli su ispred crkve Svetog Vasilija Ostroškog u najlepšoj kočiji gde su ih sačekali brojni gosti i familija!

O ovom trenutku svaka devojčica mašta, a Aleksandrin dan je poput najlepših bajki!

Aleksandra se u lepoj beloj venčanici sa šljokičastim detaljima i dugačkim velom sa svojim budućim suprugom Filipom Živojinovićem pojavila ispred crkve Sveti Vasilije Ostroški na Bežanijskoj kosi.

Od gostiju su odmah zatim došli i Filipov kum Miloš Teodosić sa svojom suprigom, glumicom Jelisavetom Orašanin.

Jelisaveta je ukrala svu pažnu na trenutak, kada se pojavila u izazovnoj dugačkoj haljini sa dubokim šlicem ali je ipak još veću pažnju izazvala Lepa Brena, koja se ovaj svečani događaj odlučila za haljinu interesantnog dezena u boji lavande.

Lepa Brena se tu nije zaustavila, već je interesantnim šeširom upotpunila svoj glamurozni izgled. Miloš Teodosić je na venčanje svog kuma stigao u elegantnom teget odelu i braon cipelama

Mladenci su sudbonosno "DA" izgovorili pred prijateljima i rodbinom, a slavlje će se nastaviti u BelExpo centru, gde će mladenci ugostiti 900 gostiju.

Venčanje Filipa i Aleksandre jedna je od najraskošnijih i najskupljih, a samo za dekoraciju koju je odradila firma "Weddings and Events by Svadbena zvona" izdvojili su skoro 70 hiljada evra!

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter