Izvor:
15.05.2018 u 16:45
0

Otvaranje nove sezone na splavu PORT: Vrhunska zabava uz Tropico bend, Bogdana Bogdanovića i DJ Lady Lee!

Od početka svake nove sezone splav PORT odličnim, ekskluzivnim gostovanjima, ali i atmosferom o kojoj se naveliko priča, pomera standarde u noćnom provodu prestonice.

Ove nedjelje otvara vrata svoje četvrte sezone i to već u sredu uz Tropico bend.

Brojni hitovi koje Tropico bend izvodi, ali i fantastičnu energiju koju sjajni momci nose sa sobom dovoljni su da ovaj nastup na splavu PORT bude noć za pamćenje.

Ovo je mesto gde će svi oni koji vole momke iz Tropico benda moći da uživaju u njihovim najvećim hitovima a dobro je poznato da oni ne nastupaju u Beogradu osim na velikim koncertima, tako da je ovo jedinstvena prilika da ovo veče vaš izbor upravo bude otvaranje nove sezone letnje Kasine.

Najnovije mesto za hip hop i r’n’b zvuk počinje u četvrtak 17. maja kao predigra za početak Fajnal fora Evrolige u Beogradu na splavu Port By Community.

Žurka nosi naziv “Supreme Thursday”. Žurka će okupljati svetski poznate izvođače , sportske legende i svetske dj-eve. Diže se nivo zabave na reci na jedan svetski nivo poput Dubaija , Majamija, Pariza, Njujorka…

Za otvaranje smo se pobrinuli da sve bude u duhu košarke, gde će domaćin žurke biti slavni Bogdan Bogdanović, srpski reprezentativac, najbolji evropski igrač za 2017. i jedan od najboljih mladih igrača NBA lige. Bogdanović će doći u pratnji svetski poznatih kolega i sportistima posle odsustva od osam meseci van svoje zemlje.

“Supreme Thursday” , R’n’B/ Hip Hop žurka koja će se održavati četvrtkom na splavu Port By Community, će svakog cetvrtka praviti različiti program i dovoditi zvezde poput Rick Ross-a, Tyga , Jamie Foxx, Future, Cardi B kao i domaće zvezde poput Coby, Rasta, Buba i Jala, Djans, Gazda Paja, Juice i mnogi drugi…

Za muzički zvuk je odgovoran muzički direktor, DJ Lady Lee, jedina devojka sa naših prostora sa svetskim pedigreom muzike koja je nastupala sa slavnim zvezdama poput Rick Ross, Tyga, DJ Snake…Sa tim ćemo dobiti svetski zvuk koji napokon zaslužujemo. Lady Lee inače važi za ikonu internacionalne muzičke scene i nastupala je u jednim od najpopularnijih klubova i festivala u Aziji, Severnoj Americi i Evropi. Lady Lee i Bogdan Bogdanović su dugogodisnji prijatelji odakle je i proizašla ova ideja.

Organizator žurke “Supreme” jeste legendarni Mack Dames, koji je već preko 10 godina umešan u razvoj i napredak hip hop i R’n’B scene u regionu. Njegova platforma je pokrenula većinu izvođača iz regiona karijere slavnih. Žurke slavnog Mack Dames pod nazivom Get Low su već dobro poznate u Beogradu i šire pa tako i ova nova “Supreme” žurka koja će biti pod njegovom organizacijom sigurno neće ostati nezapaženo.

Takođe, imamo i slavne goste iznenađenja za otvaranje ove žurke koja će sigurno biti jedna od najluđih u Beogradu.

Vidimo se tamo (četvrtak 17. Maj – Splav Port By Community)!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter