Izvor:
20.04.2018 u 21:53
0

TO JE ISTO S***E: Katarina Živković ne daje drugu šansu!

Katarina Živković i dalje ne priča o svojim emotivnim partnerima, ali priznaje za da ne voli da se vraća bivšim momcima.

"Neće se niko promeniti ako mu ti daš drugu šansu. Ta druga šansa znači da će biti isto s.anje kao i prethodno, samo još gore. Gubite vaše samopoštovanje čim se vraćate na nešto što nije valjalo", rekla je Katarina i dodaje da ne pristaje ni na to da bude sa zauzetim muškarcima.

"Ne volim da budem druga. Nisam mazohista. Ja sam sebi uvek na prvom mestu. I u vezi, i u prijateljstvu i u poslu. Ako mislite prvo na sebe i dobri ste sebi, bićete dobri i drugima", kaže Živkovićeva.

Ona je priznala i to da se muškarci teško nose sa njom, jer nije žena kakvu oni priželjkuju.

"Ne mogu da budem kao većina žena. Da budem mazna, smotana, glupa, da se pravim da ništa ne znam. Ali ja ne mogu da se pretvaram. I te kako sam jaka, i te kako sposobna, veoma mlada sam počela da se bavim poslom koji je ozbiljan i koji me je očeličio. I zato što sam iskrena, ne foliram se, šta mislim, to i kažem", rekla je Katarina.

Pokušali smo da dobijemo i neke informacije o njenom trenutnom ljubavnom statusu, ali je ponovo bila tajanstvena.

"Kod mene nikad nije dosadno kada je reč o ljubavnom životu. Uvek se dešava nešto zanimljivo. Mogu ti samo reći da sam veoma zadovoljna", poručila nam je atraktivna pevačica.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter