Izvor:
20.02.2018 u 16:31
0

BOL ZA ARKANOM NE PROLAZI: Ceca se prisetila venčanja, a jedan detalj krije veliku tugu! (foto)

Svetlana Ceca Ražnatović objavila je fotografiju na svom Instagramu baš na dan kada bi proslavljala dvadeset i pet godina braka sa pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Folk diva podsetila se venčanja o kom su tada brujali svi mediji u Jugoslaviji i regionu. Ceca je uz fotografiju sa venčanja stavila srca, ali i jedno napuko srce, što govori da i nakon 23 godina i dalje pati za svojim pokojnim suprugom.

Podsetimo, svadba Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana važi za svadbu veka. Njhovo venčan je izazvalo mnogo pažnje kako domaćih tako i svetskih medija, ali niko nije znao šta je Arkan morao da uradi kako bi mogao da oženi Cecu.

Pre samog venčanja, mladoženja je za sklapanje braka morao da dobije blagoslov crkve jer je od svoje izabranice bio stariji čak 21 godinu, a i prethodno je više puta bio u braku.

Alo.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter