Izvor:
22.01.2018 u 22:48
0

LOŠ PERIOD ZA ESTRADNE GOLUPČIĆE: Posle Ane i Darka i ovaj poznati par priznao da proživljava bračnu krizu!

Razvod Darka Lazića i Ane Sević poslednjih dana uzdrmao je javnost, ali oni nisu jedini. Retko ko želi da prizna da ima probleme u braku, ali Nikolina Kovač bez dlake na jeziku govori o svemu.

Naime, ona i dalje tvrdi da njen brak sa kolegom Sašom Kaporom nije idealan pa je otvoreno progovorila o svim problemima.

– Ja sam neko ko je iskren 100 odsto. Ja nisam od onih ljudi koji pričaju "Jaoj nama je idealno, nama je tako bajno, nama je sjajno", i onda se desi neki procep. Ne, nego prosto nije idealno ali bitno je da postoji kompromis i da postoji ljubav. Sve te neke nesuglasice, razlika u mišljenju, pogledu na svet, nekako se prevaziđe. Bitno je da postoji ljubav i želja da se to se prevaziđe, a da problema ima, naravno da ima – rekla je Nikolina.

Pevačicu smo navikli da viđamo svedeno obučenu, ali u novim spotovima je smelija nego nekada. Evo kako njen suprug reaguje kada se ona razgoliti.

– Kad se kaže Nikolina Kovač svi se nekako poistovećuju sa tim da je to nešto svedeno, nešto, ali ja prosto nisam neko ko voli samo zatvorene stvari. saša voli da ja izgledam dobro, to jedefinitivno. On ima svoje mišljenje za neke stvari a znate kako, muškarce morate da naučite da zavole ono što vi volite – rekla je pevačica.

Izvor: Pulsonline
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter