Izvor:
21.09.2017 u 22:57
0

RELIGIOZNI TERMINATOR: Arnold Švarceneger zasvirao orgulje! (VIDEO)

U društvu prijatelja iz Amerike i Nemačke, Arnold Švarceneger je neočekivano svratio u Katedralu u Pasauu, na granici nemačke pokrajine Bavarske i Austrije, gde su slušao podnevni koncert na najvećim orguljama na svetu.

Posle koncerta se i sam oprobao u sviranju na moćnom instrumentu. Glumac i bivši guverner Kalifornije izjavio je da već 70 godina priželjkuje da čuje pasauske orgulje jer je katedrala mesto koje posećuju ljudi iz celog sveta.

– Naravno da je religija važna. Da nema Boga, ne bi bilo ni nas – izjavio je Švarceneger, a kako je svirao, procenite sami.

Blic.rs
Foto: Arhiva/ Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter