Izvor:
21.09.2017 u 19:59
0

DA LI GA PREPOZNAJETE? Nekada slatki dečak, a danas poznati glumac i ŠMEKER za kojim devojke lude! (FOTO)

Jedan je od poznatijih glumaca u Srbiji. Njegovo ime sve češće izgovaraju filmski producenti, ali i devojke koje ne mogu da odole njegovoj lepoti. Nekada davno i Luka Raco je bio samo mali dečak koji nije znao šta će mu život doneti.

Upisao je ekonomiju i završio taj fakultet, ali ga je život odveo ka glumi gde se profilisao i ostvario nekoliko uloga u dobro poznatim dramskim komadima.

-Gluma je oduvek bila moja ljubav, ali me je izbor fakulteta, ipak, odveo u pravcu ekonomije. Nikad nisam želeo da odustanem od onoga što volim i imao sam sreću da postignem dva cilja posle srednje škole – diplomu ekonomiste i da glumim – rekao je Raco jednom prilikom za Novosti.

Danas važi za jednog od najzgodnijih glumaca mlađe generacije, a u kombinaciji sa talentom Luka Raco uspeo je da zauzme dobro mesto na polju ovdašnje kinematografije, prvenstveno kada je reč o serijskoj produkciji.

Blic
Foto: Instagram/luka_raco

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter