Izvor:
14.09.2017 u 13:29
0

LEPA BRENA POTPUNO ISKRENO O BOBI: Jako je teško kada ste sa nekim 24 sata! (foto)

Lepa Brena je progovorila o odnosu sa suprugom, te je istakla koliko joj znače trenuci koje ne provodi sa njim, već sa drugaricama.

Iskreno je prokomentarisala značaj slobode u braku.

– Gledam da uskladim da budemo dovoljno zajedno, ali da imamo svoju slobodu i družimo se sa svojim prijateljima. Mislim da je najveća greška u nekim bračnim vezama apsolutno ukidanje slobode i život bez poverenja. Jako je teško kada ste sa nekim 24 sata, 365 dana i sa decom i porodicom. Poštujem vid slobode koji dozvoljavamo jedno drugom, da uživamo i nemamo presiju oko toga da li bi on voleo da izađe sa svojim društvom ili ja sa svojim – rekla je pevačica.

Kurir.rs/Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter