Izvor:
14.09.2017 u 13:21
0

BEKUTA JURI TRAMPA PO AMERICI: Ana i Mrka uživaju u Čikagu! (foto)

Izabranica Milutina Mrkonjića pohvalila se pratiocima na Instagramu da čak i sa čamca traži Donaldove nekretnine u Čikagu

Ana Bekuta poslednjih nekoliko dana uživa u Čikagu, a svoj boravak je iskoristila da potraži i predsednika Amerike Donalda Trampa.

Kako saznajemo, pevačica je u SAD otputovala na svadbu prijatelja, i to bez partnera Milutina Mrkonjića Mrke. Ona je to iskoristila da se baci u potragu za prvim čovekom SAD, koga je vrebala čak i s reke. Nju su posebno zanimale njegove nekretnine, kojih ima širom Amerike. To je i rekla u uključenju uživo na Instagramu.

– Koja je zgrada Donalda Trampa? – upitala je Bekuta svog vodiča.
Njena prijateljica joj je pokazala veliku staklenu zgradu, nakon čega je zumirala da se jasno vidi da na njoj i piše predsednikovo prezime.

– O, evo je Tramp Bilding. Pogledajte, piše Tramp. Uh, što je lepo – rekla je Ana, a bilo je nekih pratilaca kojima je interesovanje za Trampove zgrade bilo sumnjivo.

Ima i onih koje to njeno raspitivanje nije začudilo, jer su i Donald i Mrka političari, dokazala je da s njima ume, a i približnih su godina. Milutin ima 75 godina, a Tramp 71 godinu.

Neki pratioci su bili baš znatiželjni, pa su upitali Bekutu gde joj je partner i zašto i on ne uživa s njom.

– Došla sam na svadbu kod prijatelja, a Mrka je u Beogradu. Prekosutra se vraćam za Beograd, nemojte ništa da brinete – rekla je pevačica i nastavila da pozdravlja fanove.

Kurir
Foto: Instagram/bukutani

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter