Izvor:
23.07.2017 u 17:10
0

GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA :Naša kreatorka u kupaćem kostimu izgleda savršeno!

Na fotografiji koju je s ponosom njen suprug Veljko objavio, Verica Rakočevic pozira u kupaćem kostimu. Iako je baka i ima 70 godina,izgleda savršeno.

Imala je trzavice kao i svaka poslovna i nadaleko uspešna dama u Jugoslaviji. No, nijedan trenutak je nije omeo da zapostavi svoje telo već ga je vremenom očuvala kao i svoj uspeh na ovim prostorima.

Par je ovih dana na odmoru u Grčkoj, a Veljko je posetio i Svetu Goru dok je Verica za to vreme uživala na plažama. Kada se vrate sa putovanja, par će nastaviti da uživa u svojoj prelepoj kući na Avali, nadomak Beograda.

izvor/blic

foto/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter