Izvor:
06.06.2016 u 01:32
0

MENJA PROFESIJU? Luis Hamilton UPLAŠIO obožavaoce (FOTO)

Poznati vozač Formule 1 Luis Hamilton izgleda da je odlučio da, pored vozačnih sposobnosti, široj javnosti pokaže i glumački talenat. Naime, on je iznenadio pratioce na društvenim mrežama kada je postavio sliku sa seta.

Na fotografiji se vidi da je u pitanju džungla, a šta će na kraju ispasti iz tog projekta ostaje nam da vidimo. Ali, njegovi obožavaoci definitivno mogu da odahnu jer je profesionalni vozač u komentaru objasnio da je svoje glumačke sposobnosti uložio u projekat za Mercedes AMG i da verovatno neće odustati od onoga što najviše voli, a to je formula.

Pogledajte!

Happytv.tv
Foto: Instagram.com/lewishamilton

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter