Izvor:
11.02.2017 u 14:41
0

OSTVARENJE SNA: Emina Jahović odlazi na dodelu „Gremi“ nagrada! (foto)

Emina Jahović više nego raspoloženo razgovarala je sa medijima, nakon čega je održala spektakularan nastup u Beogradu.
Emina Jahović održala je spektakularan nastup u Beogradu u klubu “Kasina”, gde je fenomenalnim izgledom publiku ostavila bez teksta!
Pred našim kamerama Emina je odgovorila i na pitanje kako uspeva da se izbori sa svim problemima koje sa svojim telom ima većina žena, objasnila je kako je uspela da smrša, ali pre svega objasnila je koliko se raduje odlasku u Los Anđeles na dodelu “Gremi” nagrada.
– Jako sam uzbuđena što ću videti prave svetske zvezde. Mislim, nisu oni ni malo više vredniji od nas, ali o tome se mnogo priča i ja očekujem da ćemo imati priliku da se upoznamo i napravimo neke kontakte – istakla je Emina koja će ovom događaju prisustvovati sa suprugom Mustafom Sandalom.
Telegraf
Foto: Arhiva
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter