Izvor:
16.12.2019 u 11:21
0

NEZAPAMĆENA PLJAČKA: Opljačkana vila Tamare Eklston, lopovi odneli čitavo bogatstvo

Tamara Eklston, ćerka Bernija i Slavice Eklston, opljačkana je i iz njene kuće u Londonu odneti su dragulji vredni 60 miliona evra!

Ćerka bivšeg prvog čoveka Formule 1 "potresena" je nakon što su lopovi iz njene kuće odneli nakit basnoslovne vrednosti.

Pljačka se dogodila u petak uveče u vili blizu londonskog Hajd parka, a lopovi su očigledno znali gde da traže plen jer su poharali sef u spavaćoj sobi naslednice.

-Tamara i njena porodica nisu bili kod kuće, jer su već otputovali za praznike, ali su očekivano potreseni. Njihovo obezbeđenje sarađuje sa policijom kako bi se počinioci izveli pravdi- saopštio je njen PR.

Tamara, starija ćerka Eklstonovih, je milijarderka, zvezda rijalitija, TV lice i manekenka, a pre nekoliko meseci je nedelju dana slavila 35. rođendan.

Udata je za Džeja Ratlenda i imaju ćerku Sofiju.

Mlađa ćerka Petra imala je turbulentan brak sa Džejmson Stantom, kojeg je optužila za nasilje u porodici. Par, koji ima troje dece, razveo se pre dve godine, a Petra je nakon toga uplovila u romansu sa prodavcem automobila. Trebalo je da se venčaju ove godine na ceremoniji od 17 miliona evra, ali je svadba otkazana.

Izvor: Mondo.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter