Izvor:
10.12.2019 u 15:13
0

SVEKRVA CECINOG SINA: Moje dete je sad Veljkova briga, neka je unuče živo i zdravo!

Majka Bogdane Ražnatović, Danijela Rodić, istakla je da ne ugađa previše ćerki koja je u drugom stanju.

Bogdana će na proleće na svet doneti sina, kome su ona i Veljko Ražnatović odlučili da daju ime Željko, a Bogdanina mama Danijela kaže da je presrećna zbog dolaska unučeta.

– Svi utisci sa svadbe su se slegli, proletelo je sve i bilo je prelepo. Što se bebe tiče, samo neka je živa i zdrava, meni nikad nije bilo važno da li je dečak ili devojčica. Svi koji imaju unučiće kažu da je to neki poseban osećaj, ali verovatno imaju više vremena da im se posvete nego što ću to ja moći – rekla je Danijela Rodić.

– Nemam šta da je savetujem, ona se dobro oseća, nema nikakvih problema u trudnoći, ne mazim je puno. Neka je razmaze Ceca i Veljko. Ja nisam razmažena, pa nisam ni nju tako odgajila. Ima muža pa neka joj ugađa – našalila se Danijela.


OVO MORATE VIDETI

STARLETA OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE: Ko su poznati muškarci koji vole DEČAKE, a koji su sa njom VARALI žene!

SVE NA IZVOL'TE: Maca Diskrecija pokazala bradavice!

JEZIVA PEDOFILSKA PRIČA: Baba prijavila mladića (27) jer je u vezi sa devojčicom (13)!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter