Izvor:
17.10.2019 u 02:10
0

ZVEZDA PLANETARNO POPULARNE SERIJE IZNENADILA JAVNOST: Boluje od BIPOLARNOG POREMEĆAJA, a evo KAKO se nosi sa tim!

Glavni glumac serije "Stranger things" otkrio je da boluje od bipolarnog poremećaja.

Dejvid Harbor (44) otkrio je da mu je dijagnoza postavljena još pre dvadesetak godina, ali da o poremećaju nije javno govorio do sada.

Harbor, omiljeni "Hop" iz hit serije "Stranger things", rekao je da mu najviše pomažu razgovori i bavljenje umetnošću.

Ili, kako je on to nazvao, "neopipljive stvari".

-Lekovi su u redu, ja pijem i lekove, ali postoje i neopipljive stvari koje izuzetno pomažu nekome kao što sam ja. Među njima su terapija i razgovori, ali i umetnost. Za mene je važno to što sam glumac, mislim da ne bih bio ovako dobro, da se bavim nekim drugim poslom- rekao je on.

Bipolarni poremećaj je poremećaj raspoloženja koji karakterišu epizode manije (povećane energije i aktivnosti) i depresije koje se smenjuju, izazvane gubitkom osećaja za kontrolu raspoloženja. Najčešće počinje postepeno, pogađa u jednakoj meri muškarce i žene, i u svetu od njega boluje oko 60 miliona ljudi.

Mondo
Foto:EW

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter