Izvor:
15.10.2019 u 19:32
0

GODINE JOJ NIŠTA NE MOGU! Selma Hajek POKAZALA TELO u provokativnoj pozi! (FOTO)

Muškarcima je oduvek bila kao san, a sada ih je svojski počastila !

Glumica Selma Hajek često publiku počasti fotografijama u kupaćem kostimu ili oskudnim kombinacijama, ali ovako daleko još nije otišla.

Kao zahvalnost fanovima koji je godinama prate, rešila je da napravi umetničku fotografiju na kojoj naga leži na stomaku.

Na prvi mah glumica deluje kao da uživa u krevetu, ali se ipak radi o tretmanu akupunkture, koja je opušta. Uz objavu, napisala je:

Zahvalna sam na vašoj ljubavi i podršci! Jeeej! Zbog vas sam sada na 12 miliona! Igla za zdravlje, a svaka predstavlja jedan milion vas – napisala je ona pored fotografije sa akupunkture.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: Arhiva/Instagram/salmahayek/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter