Izvor:
21.08.2019 u 20:53
0

DOKTORI JOJ NE DOZVOLJAVAJU DA PEVA: Kaća ih neće poslušati, izašla iz bolnice i donela odluku! (FOTO)

Pevačica Katarina Grujić pre samo nekoliko dana izašla je iz bolnice u kojoj je ležala zbog infekcije bubrega, te je mnoge iznenadila kada je pojavila na jednoj konferenciji, održanoj povodom festivala na Ušću na kom planira da nastupa.

Naime, ona je u bolnici provela dve nedelje i otkazala je sve predstojeće nastupe zbog zdravstvenog stanja, međutim ne i ovaj, a evo i zašto:

-Kad te neko pozove da pevaš na Ušću pred toliko ljudi i na tolikom prostoru gde su sve naše zvezde pevale, ne znam šta da mi se desilo – ne bih odbila. Ali skratila sam nastup, na žalost, neću pevati punih sat vremena- ispričala je ona.

Iako joj doktori, kako se navodi, ne dozvoljavaju da peva, čak ni da izađe iz kreveta, ona je rešila da zapeva i da nastavi tamo gde je stala.

-Četiri puta dnevno sam primala terapiju od koje mi je bila muka, to su jaki antibiotici. Najviše razmišljaš o tome samo da ozdraviš. Sve drugo je nevažno kad padnete u postelju. Noći su bile najteže. Mislim da sam iz toga izašla još jača– bila je iskrena ona.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter