Izvor:
21.08.2019 u 18:30
0

PEVAČICA DOŽIVELA NEPRIJATNOST: Problemi sa nepoznatim muškarcem! (FOTO)

Doživela je pravu neprijatnost kada su konstantno krenule da pristižu poruke sa nepoznatog broja.

Goga Sekulić priznala je da je imala problem sa napadnim obožavaocem, koga je čak razmišljala da prijavi policiji.

Čovek je negde nabavio njen broj i nije prestajao da joj piše. Iako mu Goga nije odgovarala na udvaranje, on nije prestajao. Neprestano joj je pisao da je gleda, da je prati, kako je lepa i da mu se sviđa. Goga nije znala kako da izađe na kraj sa tim uznemiravanjem, strahovala je i za sebe – preneo je dobro obavešteni izvor.

Pevačica je potrdila ove priče, pa detaljno objasnila šta se stvarno desilo.Da, tačno je. Bilo je veoma neprijatno. Dobijala sam na desetine poruka u toku dana. Zaista je preterao. Ja inače ne volim da pišem poruke ni sa svojima, jer sam u gužvi. Prvo sam pokušala na lep način da ga iskuliram, a na kraju sam mu rekla da me ostavi na miru i promenila broj. U jednom trenutku sam čak razmišljala i da ga prijavim policiji jer je postalo nepodnošljivo. Na svu sreću, poruke su prestale kada sam promenila broj telefona. Ne znam ko je to ni ko mu je moj broj dao, ali nadam se da se više neće ponoviti – rekla je Goga.

Izvor: Glossy
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter