Izvor:
26.06.2019 u 09:09
0

MILICU TODOROVIĆ OPLJAČKAO ZET: Sestre NE RAZGOVARAJU VIŠE!

Susedi Milice Todorović kažu da u poslednje vreme ne viđaju njenu sestru Jovanu i njenog muža Vojislava, za koje se piše da su u svađi sa pevačicom, jer ju je zet opljačkao za 60.000 evra.

"Ne znam zaista šta se događa u njenim porodičnim odnosima. Ono što znam da joj sestru i zeta neko vreme nisam videla. Inače, Milica je vrlo fina i ljubazna. Zračim nekom pozitivnom energijom, volim takve ljude da sretnem, kaže gospođa koja živi u stambenoj zgradi gde živi i Milica sa dečkom koreografom Milošem Paunovićem.

Konobarica kafića koji se nalazi pored zgrade u kojoj živi Milica kaže da je pevačica galantna i pozitivna, kao i da dosad nije pila alkohol u njenom lokalu. Ona je dodala da je Milica lepa i kada ne nosi šminku.

– Imamo samo lepe reči za Milicu i Miloša. Ona je normalna devojka, opuštena, uvek nas pozdravi. Miloš kupuje cveće za Milicu kod nas. Viđamo je uglavnom u društvu Miloša ili kada muzičari dođu po nju isped zgrade, pa svi krenu zajedno na nastup – kažu radnice iz cvećare.

Frizerka koja radi u blizini kaže da se Milica ne ponaša kao poznate ličnosti, da je prirodna i normalna devojka.

– Ko je ne poznaje sa ekrana, nikada ne bi pomislio da je muzička zvezda. Opušteno se oblači, ide ulicom nenašminkana, svima se javlja, uvek je ljubazna i stalno se šali – kaže frizerka.

Izvor : kurir.rs
Foto : arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter